Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Μίλαν: 3 δωρεάν στοιχήματα [04/10]

Τρία προγνωστικά για την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μίλαν

Νίκη για τους φιλοξενούμενους

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν με πολλές νίκες και είναι το φαβορί για να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μίλαν. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία της Seria A με 18 βαθμούς, χάρη στην 6 κερδισμένους αγώνες και μία ήττα. Στους 10 τελευταίους αγώνες της, η Μίλαν έχει χάσει μόλις μία φορά, έχει φέρει 2 ισοπαλίες και έχει κερδίσει 7. Είναι η πέμπτη ομάδα στο πρωτάθλημά της που έχει το καλύτερη βαθμολογία στο FotMob με 6.99.

Την πρώτη ημέρα στην Champions League, AC Milan έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα με το Νιούκαστλ. Ο αγώνας της χάρισε έναν βαθμό και την ανέβασε στην τρίτη θέση του πίνακα της Premier League. Όμιλος F.

Ενώ οι ντόπιοι, οι οποίοι επίσης είχαν καλό ξεκίνημα στη σεζόν Στην Μπουντεσλίγκα, είναι τέταρτη στον πίνακα με 14 βαθμούς από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όπως και η Μίλαν, έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία 10, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά. έχουν φέρει 3 ισοπαλίες και έχουν κερδίσει μόνο 6. Και έχουν την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία FotMob στο πρωτάθλημά τους με 7,20.

Στον τελευταίο αγώνα του Champions League, αντιμετώπισαν την Παρί Σεν Ζερμέν και έχασε με 2-0. Ως αποτέλεσμα, δεν πήραν κανέναν βαθμό και τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο F.

Αν και στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους ήταν κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα, Η Μίλαν αναμένεται να κερδίσει τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Αυτές είναι οι ομάδες που σκοράρουν πολλά γκολ και το απέδειξαν στα τελευταία τους παιχνίδια στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Σκορ γηπεδούχου ομάδας 2.00 γκολ ανά παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα και είναι έκτος σε αυτό το στατιστικό. Δημιούργησε επίσης 14 σπουδαίες ευκαιρίες, συνολικά 12 γκολ στη διοργάνωση και έχει διαφορά τερμάτων 6.

Ο Donyell Malen είναι ο πρώτος σκόρερ τους, με 3 από τα 12 γκολ που πέτυχε. Τα υπόλοιπα εννέα πέτυχαν οι Μάρκο Ρέους (3), Ματς Χούμελς (2), Γιούλιαν Μπραντ (1), Γιούλιαν Ράιερσον (1), Νίκλας Φούλκρουγκ (1) και Εμρέ Καν (1). Η Ντόρτμουντ έχει σκοράρει στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν 2,14 γκολ ανά παιχνίδι στη Serie A και ηγούνται αυτής της στατιστικής. Έχει πετύχει 15 γκολ σε 7 αγώνες, δημιούργησε 9 μεγάλες ευκαιρίες και έχει διαφορά τερμάτων 7.

Το αστέρι της είναι ο επιθετικός Oliver Giroud με 4 γκολ από τα 15. Η ιταλική ομάδα έχει επίσης σκοράρει στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Όμως, ενώ σκοράρει γκολ, δέχεται και γκολ. Η Ντόρτμουντ δέχεται 1 γκολ ανά παιχνίδι και πέτυχε 2 γκολ σε κενό τέρμα. Επίσης, δέχθηκε 6 γκολ στο πρωτάθλημά της.

Η Μίλαν, από την άλλη πλευρά, έχει δεχθεί 1,14 και έχει καταφέρει 3 γκολ με κενό τέρμα στη Serie A. Συνολικά δέχθηκε 8 γκολ.

Όσον αφορά τα στατιστικά του Champions League, κανείς τους δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής και η Ντόρτμουντ είναι πίσω στο σκορ του -2. Από την άλλη πλευρά, και οι δύο σκόραραν στον μοναδικό καταγεγραμμένο αγώνα τους.

3 ή περισσότερα γκολ

Οι ομάδες θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη δεύτερη ημέρα του διαγωνισμού με σκορ 3 ή περισσότερων τερμάτων υπέρ των επισκεπτών, λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των πρωταθλημάτων τους.

Και οι δύο έκαναν αυτή την πρόβλεψη στο 50% των αγώνων τους σε όλες τις διοργανώσεις, και σε 3 και 2 από τους 5 τελευταίους αγώνες τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Επιπλέον, το ίδιο έκαναν και στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Γι’ αυτό και περιμένουμε να επαναλάβουν αυτό το αποτέλεσμα την Τετάρτη, όταν η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Μίλαν.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα Ντόρτμουντ – Μίλαν; Δείτε την προσφορά της Unibet.

Νίκη για τους φιλοξενούμενους 2.90
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.62
3 γκολ ή περισσότερα 1.80
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Ντόρτμουντ Μίλαν

Ιστορικό αγώνα Ντόρτμουντ vs Μιλάνο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αντιμετωπίσει μόνο μία φορά στη νεότερη ιστορία της τη Μίλαν, και οι Γερμανοί κέρδισαν. Αυτή τη φορά, οι Ιταλοί μπορούν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς και να ισοφαρίσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

  • Μίλαν 1 – 3 Ντόρτμουντ, 18 Ιουλίου 2017, Κύπελλο Πρωταθλητριών, Κίνα.

Τελευταία αγωνιστικά νέα :