Πρόβλεψη Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα: 3 δωρεάν στοιχήματα [03/10]

Τρία προγνωστικά Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα

Δύο ή περισσότερα γκολ

Η Inter Milan έχει μέσο όρο 3.2 γκολ και 1 γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν πετύχει 16 γκολ και έχουν δεχθεί πέντε σε αυτά τα παιχνίδια.

Από την πλευρά τους, η Μπενεγάλη έχει να επιδείξει μια πολύ καλή εικόνα για το πρωτάθλημα, SL Benfica έχει κατά μέσο όρο 2,2 γκολ και 1,8 γκολ κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έχει σκοράρει 11 φορές και έχει δεχθεί εννέα γκολ.

Με αυτά τα ρεκόρ, περιμένουμε η αναμέτρηση Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα να τελειώσει με υψηλούς βαθμούς. δύο ή περισσότερα γκολ.

Η Ίντερ Μίλαν ανοίγει το σκορ

Οι Μιλανέζοι και οι Γκλόριος πέτυχαν το πρώτο γκολ στην τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες που έχουν παίξει. Ωστόσο, η Μίλαν έχει προηγηθεί στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της απέναντι στους “Incarnates”, οι οποίοι έχουν πετύχει το πρώτο γκολ μόνο μία φορά.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πρόσθεσε τρεις νίκες και μια ήττα στους τέσσερις αγώνες στους οποίους άνοιξε το σκορ. Επίσης, κέρδισε ένα παιχνίδι και έφερε ισοπαλία στο άλλο, στο οποίο πέτυχε το πρώτο γκολ εναντίον των Πορτογάλων.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η El Glorioso έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια της. τελευταίοι τέσσερις αγώνες στους οποίους έχουν πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, έχασε το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο άνοιξε το σκορ από την Ίντερ.

Οι τρεις βαθμοί παραμένουν στο Μιλάνο

Οι “ασπρόμαυροι” θα πάνε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον δεύτερο αγώνα τους για το Champions League. καλύτερα αποτελέσματα από την Μπενφίκα. Η Μίλαν είναι δεύτερη στον Δ’ όμιλο μετά την ισοπαλία 1-1. εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Los Gloriosos, εν τω μεταξύ, καταλαμβάνουν την τελευταία θέση με 0 βαθμούς.

Η ομάδα του Ιντζάγκι γνωρίζει ότι είναι δεν έχουν περιθώρια για λάθη αν θέλουν να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση νίκης της Ίντερ, η Μίλαν θα διευρύνει το θετικό της σερί απέναντι στην Μπενφίκα, η οποία δεν έχει νικήσει ποτέ τον ιταλικό σύλλογο.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Δύο ή περισσότερα γκολ 1.78
Η Ίντερ σκοράρει πρώτη 1.57
Inter Milan νίκη 1.33
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη Ίντερ Μπενφίκα

Ιστορικό Αγώνα Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα

  • SL Benfica 0 – 0 Inter Milan (11/03/2004).
  • Inter Milan 4 – 3 SL Benfica (25/03/2004).
  • SL Benfica 0 – 2 Inter Milan (11/04/2023).
  • Inter Milan 3 – 3 SL Benfica (19/04/2023).

Νέα για το Champions League: