Πρόβλεψη Μπράγκα – Νάπολι: 3 δωρεάν στοιχήματα [20/09]

Μπράγκα θα προσφέρει φιλοξενία στους πρωταθλητές της Serie A Νάπολι για τον πρώτο τους αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το Πρόβλεψη Μπράγκα – Νάπολι.

Προγνωστικά Μπράγκα – Νάπολη : 3 προγνωστικά

Νίκη της Νάπολι

Η μεγάλη υπεροχή της ναπολιτάνικης ομάδας έναντι των γηπεδούχων την έκανε ξεκάθαρο φαβορί σε αυτή τη μονομαχία. Το πρωταθλητές της Serie A δεν είναι σε καλή φόρμα, καθώς έχουν παίξει δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ωστόσο, θα ήταν πολύ δύσκολο για τους Ιταλούς να μην κάνουν το τρία στα τρία απέναντι σε αυτόν τον υποδεέστερο αντίπαλο.

Οι “παρτενοπέι” δεν έχουν ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Πράγματι, οι μπλε βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, έχει κερδίσει δύο, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει ένα. Αν και απέχει πολύ από την κορυφή, βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ Μίλαν.

Στον τελευταίο της αγώνα, η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γένοβα.

Από την πλευρά τους, οι “Ος Αρσεναλίστας” επίσης δεν καταφέρνουν να αποδώσουν καλά στις εγχώριες διοργανώσεις τους. Και η Μπράγκα προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Φαρσένε την τελευταία αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 8η θέση της Primeira Liga με επτά βαθμούς. Η ομάδα με προπονητή τον Αρτούρ Χόρχε βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας: Boavista, Sporting CP και FC Porto.

Περισσότερα από 0,5 γκολ

Η Νάπολι τερμάτισε στο τελευταίο ιταλικό πρωτάθλημα ως η πιο παραγωγική ομάδα με 77 γκολ. σε 38 αγώνες. Δεν έχει απογοητεύσει ούτε τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Για την τελευταία τους εμφάνιση στο Champions League, ο σύλλογος διέπρεψε στην επίθεση, σημειώνοντας 26 γκολ σε 10 αγώνες. Οι πρώτοι σκόρερ της Νάπολι στην τελευταία ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν οι εξής Victor Osimhen με πέντε γκολ και οι Giacomo Raspadori, Giovanni Simeone και Piotr Zielinski με τέσσερα γκολ ο καθένας.

Η Μπράγκα, από την άλλη πλευρά, έχει πετύχει 10 γκολ σε πέντε αγώνες πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι Αρχιεπισκόποι έχουν επίσης μέσο όρο επιτυχίας των 2,2 τερμάτων στους τελευταίους 10 αγώνες τους. Έτσι, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να λήξει με ένα ή περισσότερα γκολ.

Οι επισκέπτες σκοράρουν πρώτοι

Οι Gli Azzuri δεν συνηθίζουν να δίνουν προβάδισμα στους αντιπάλους τους και συνηθίζουν να παίρνουν το προβάδισμα στον πίνακα των σκόρερ. Στα τελευταία 10 επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια τους, οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία έχουν σκοράρει πρώτοι. σε έξι περιπτώσεις.

Η Σπόρτινγκ Μπράγκα, από την άλλη πλευρά, έχει ανοίξει το σκορ στα επτά από τα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ωστόσο, η Σπόρτινγκ Μπράγκα δεν έχει έρθει αντιμέτωπη πρόσφατα με ομάδα του βεληνεκούς της Νάπολι, οπότε δεν είχε πρόβλημα να πάρει το προβάδισμα.

Με δεδομένο το προβάδισμα των δύο ομάδων, θεωρούμε ότι η Νάπολι έχει περισσότερες πιθανότητες να ανοίξει το σκορ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Η Unibet σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις

Νίκη της Νάπολι 1.78
Περισσότερα από 0,5 γκολ 1.03
Οι επισκέπτες σκοράρουν πρώτοι 1.22
Τα τέλη ενδέχεται να διαφέρουν

Όλα τα τελευταία νέα από τη Νάπολι