Συνθέσεις Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα: οι πιθανές ομάδες [03/10]

Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα

Η Ίντερ Μίλαν πηγαίνει στον δεύτερο αγώνα της για το Champions League ως Serie A ηγέτες με 18 βαθμούς, όσους και η Μίλαν. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει έξι νίκες και μόλις μία ήττα.

Στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, οι ασπρόμαυροι είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Δεύτερη θέση στον όμιλο Δ με 1 βαθμό. Η ομάδα του Μιλάνου αναδείχθηκε ισόπαλη με Ρεάλ Σοσιεδάδ par 1-1 στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά. Επομένως, η Μίλαν πρέπει να πάρει και τους τρεις βαθμούς αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Από την πλευρά της, η SL Benfica πηγαίνει σε αυτόν τον γύρο του Champions League στη δεύτερη θέση της Primeira Liga. Οι ενσαρκωμένοι έχουν συνολικά 18 βαθμούς από 6 νίκες και 1 ήττα.

Σε αντίθεση με την Ίντερ, η πορτογαλική ομάδα δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Η El Glorioso έχασε από την RB Salzburg με 0-2 στον εναρκτήριο αγώνα τους. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου πίσω από τις RB Salzburg και Real Sociedad.

Σε αυτό το παιχνίδι, η Ίντερ Μίλαν είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μπενφίκα, σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Μίλαν Μπενφίκα Πρόβλεψη

Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα

Football Club Internazionale Milano

Η ομάδα του Μιλάνου θα παρατάξει την εξής ενδεκάδα 3-5-2 για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Yann Sommer, Matteo Darmian, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolò Barella, Hakan Çalhanoğlu, Henrij Mjitaryán, Federico Dimarco, Lautaro Martínez και Marcus Thuram.

Η ασπρόμαυρη ομάδα φτάνει χωρίς Marko Arnautović (τραυματισμός του καμπτήρα μυός του ποδιού), Stefano Sensi (μυϊκός τραυματισμός), Juan Guillermo Cuadrado (προβλήματα στο γόνατο) και Davide Frattesi (μυϊκός τραυματισμός). Η Μίλαν δεν έχει έναν παίκτη με προειδοποίηση για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Sport Lisboa e Benfica

Ο Ρότζερ Σμιντ επέλεξε να προπονηθεί στην 4-2-3-1 για αυτόν τον αγώνα. Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους: Anatoli Trubin, Alexander Bah, Morato, Nicolás Otamendi, Fredrik Aursnes, João Neves, Orkun Kökçü, Ángel Di María, Rafa Silva, David Neres και Petar Musa.

António Silva θα είναι ο μοναδικός απών των “Ενσαρκωμένων” για τον αγώνα με την Ίντερ, καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος. Κατά τα λοιπά, οι “γκλοριόζο” θα μπορούν να υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες τους, κανένας από τους οποίους δεν είναι τραυματίας.

Ειδήσεις για το Champions League: