Συνθέσεις Ντόρτμουντ – Μίλαν: σύνθεση [04/10]

Στο γκρουπ της PSG: Η Ντόρτμουντ και η Ντόρτμουντ θα είναι μαζί με την Ντόρτμουντ και την PSG, Ντόρτμουντ και το AC Milan θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ το compos Ντόρτμουντ – Μιλάνο.

Ντόρτμουντ – Μίλαν: Προεπισκόπηση αγώνα

Αυτός ο αγώνας μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μίλαν Ac διεξάγεται την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην Μπουντεσλίγκα, οι γηπεδούχοι έχουν 14 βαθμούς σε έξι αγώνες: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Αυτό τους φέρνει στην τέταρτη θέση.

Στο Τελευταία 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε 3 αγώνες, έφερε μία ισοπαλία και έχασε τον άλλο. Το ήττα ήρθε από την PSG στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι Παριζιάνοι πήραν τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με σκορ 2-0 με γκολ από τους Mbappé και Hakimi.

Ομοίως, φτάνουν με αρνητική διαφορά στο πρωτάθλημα της διοργάνωσης -2, αλλά οι επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερες. Έχουν μια διαφορά της Bundesliga της τάξης του 6, χάρη στην 12 γκολ και 6 δεχθέντα από την έναρξη της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τα γενικά στατιστικά στοιχεία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει βαθμολογία FotMob 7,20. Επίσης, έχει μέσο όρο της κατοχής της μπάλας σε ποσοστό 59,5%, το οποίο είναι ένα στατιστικό στοιχείο στο οποίο κατέχει τη δεύτερη θέση. Παίρνει 4,8 σουτ στο τέρμα ανά παιχνίδι και έχει μέσο όρο 439,7 ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι.

Η Μίλαν, από την άλλη πλευρά, είναι στη δεύτερη θέση στη Serie A με 18 βαθμούς. Στη διοργάνωση, κέρδισε 6 παιχνίδια και έχασε 1.

Έχει κερδίσει 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει το άλλο. Η ισοπαλία τους ήταν εναντίον της Newcastle στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και το τελικό σκορ ήταν 0-0.

Όσον αφορά τη διαφορά τερμάτων, είναι στο +7 από την 15 γκολ σημειώθηκαν και 6 δεχτήκαν. στη Serie A. Η FotMob του δίνει βαθμολογία 6,99, την πέμπτη υψηλότερη στα στατιστικά στοιχεία. Έχει μέσο ποσοστό κατοχής 56,4%, εκτελεί 5,1 σουτ στο στόχο ανά παιχνίδι και κάνει κατά μέσο όρο 451,6 ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Mr. Sports, αναμένεται ότι AC Milan να κερδίσει.

Πιθανή ενδεκάδα Ντόρτμουντ – Μίλαν

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί με σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Γκρέγκορ Κόμπελ, Τζούλιαν Ράιερσον, Ματς Χούμελς, Νίκο Σλότερμπεκ, Ραμί Μπενσεμπαϊνί, Φέλιξ Νμετσά, Σαλίχ Οζκάν, Τζούλιαν Μπραντ, Μάρκο Ρέους, Ντόνιελ Μαλέν και Νίκλας Φούλκρουγκ.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Marcel Sabitzer με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, τον Mateu Morey με τραυματισμό στο γόνατο και τον Thomas Meunier με τραυματισμό στον προσαγωγό. Κανένας παίκτης δεν είναι τιμωρημένος.

Μίλαν

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι θα αγωνιστούν με σχηματισμό 4-3-3.

Το αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Mike Maignan, Davide Calabria, Simon Kjaer, Fikayo Tomori, Theo Hernandez, Ruben Loftus-Cheek, Yacine Adli, Tijani Reijnders, Christian Pulisic, Olivier Giroud και Rafael Leao.

Όσον αφορά τους απόντες, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να στερηθούν τον Ματία Καλντάρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο, και τους Πιερ Καλούλου, Ρέντε Κρούνιτς και Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, οι οποίοι έχουν μυϊκούς τραυματισμούς. Επίσης, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες.

Όλα τα τελευταία νέα της Μίλαν