Συνθέσεις Φούλαμ – Τσέλσι: οι πιθανές ομάδες [02/10]

Φούλαμ – Τσέλσι προεπισκόπηση

Η Φούλαμ και η Τσέλσι αναμετρώνται στο Craven Cottage του Λονδίνου για την έβδομη αγωνιστική της Premier League. Αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με την ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και απροσεξίες να βγαίνει νικήτρια. θα δημιουργήσει τις καλύτερες ευκαιρίες και θα κερδίσει τον αγώνα.

Η Φούλαμ ξεκινάει δύσκολα τον αγώνα, έχοντας μόνο δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ανέβει στο πρώτο μισό του πίνακα.

Η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Τσέλσι εντός έδρας για πρώτη φορά από το 1977, όταν και την κέρδισε 2-1 στο Craven Cottage τον Ιανουάριο.

Οι Cottagers πρέπει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς στην έδρα της, αν θέλει να μπει στη μάχη για μια διεθνή θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχουν μόνο τρεις βαθμούς στην έδρα τους σε σύνολο έξι.

Το θετικό είναι ότι έχει καταφέρει να κρατήσει τρία καθαρά φύλλα μέχρι στιγμής φέτος, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματική μπροστά στο τέρμα, γι’ αυτό και πρέπει να βελτιώσει τα στατιστικά της.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ανέπνευσε με ανακούφιση νικώντας τη Νόριτς με 2-1 στο Κύπελλο Καραμπάο.

Η Τσέλσι, από την άλλη πλευρά, δεν παίρνει τα πάνω της. Έχει μόλις μία νίκη στην Premiership και απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τις ευρωπαϊκές θέσεις, που είναι ο στόχος της ομάδας.

Το Blues θα πρέπει να κάνει τρία στα τρία ως φιλοξενούμενη ομάδα, γιατίτους απομένουν τέσσερα παιχνίδια για να πετύχουν αυτόν τον στόχο. Έχουν μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Αλλά αν συνεχιστεί αυτό το σερί, θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη επί της Φούλαμ και το χειρότερο ρεκόρ της απέναντι στη Φούλαμ από το 2012.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν ακόμη παράγοντα που λειτουργεί εις βάρος τους, ο οποίος είναι ότιδεν έχουν κερδίσει στα τελευταία 18 παιχνίδια τους στο αγγλικό πρωτάθλημα με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους στον πίνακα.

Το θετικό είναι ότι έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 32 παιχνίδια της με τους “ασπρόμαυρους” στην Premier League. Έχουν 19 νίκες και 11 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στην 15η θέση με 5 βαθμούς, μετά από μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει δεχτεί έξι, με συντελεστή διαφοράς -1. Το πυροβολικό έχει στερέψει, έχοντας πετύχει μόλις τρία γκολ σε πέντε αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα προέρχεται από μια νίκη Κύπελλο επί της Μπράιτον. Η νίκη αυτή έδωσε στην ομάδα κάποιες ανάσες και θα επιδιώξει να βελτιώσει τα αποτελέσματά της στην εγχώρια διοργάνωση.

Για αυτό το ματς, οι αποδόσεις δίνουν τη νίκη της Τσέλσι στο ταξίδι της στο Cottagers.

Fulham Compos Chelsea

Πιθανή ενδεκάδα Φούλαμ – Τσέλσι

Φούλαμ

Ο Μάρκο Σίλβα θα ξεκινήσει με σχηματισμό 4-2-3-1, αλλά θα μπορούσε να στραφεί σε σχηματισμό 4-3-3.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Timothy Castagne, Joao Palhinha, Harrison Reed, Willian, Andreas Pereira, Bobby Reid, Raúl Jiménez.

Οι Κότατζερς έχουν έξι απουσίες λόγω τραυματισμού: Αντάμα Τραορέ (προσαγωγός), Calvin Bassey (μυώδης), Kenny Tete (υπερκόπωση), Sasa Lukic (μυώδης), Steven Benda (χιαστός σύνδεσμος), Tosin Adarabioyo.

Αναστολή: κανένας.

Chelsea

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα παρατάξει ένα 4-2-3-1, αλλά θα μπορούσε να στραφεί σε ένα 3-4-2-1.

Η ενδεκάδα θα ήταν η εξής: Ο Μπόμπιρο θα έπαιζε ως εξής: Robert Sanchez, Marc Cucurella, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Moises Caicedo, Conor Gallagher, Cole Palmer, Enzo Fernandez, Mykhaylo Mudryk, Raheem Sterling.

Οι Μπλε έχουν δέκα παίκτες τραυματίες: Wesley Fofana (χιαστός σύνδεσμος), Trevoh Chalobah (προσαγωγός), Romeo Lavia (αστράγαλος), Reece James (προσαγωγός), Noni Madueke (μυώδης), Marcus Bettinelli (μυώδης), Christopher Nkunku (γόνατο), Carney Chukwuemeka, Benoit Badiashile (Αγγλικά), Ben Chilwell (προσαγωγός).

Αποβλήθηκε: Malang Sarr, Malo Gusto, Nicolas Jackson.

Τελευταία νέα Φούλαμ – Τσέλσι

Νέα της Φούλαμ: