Τουρκία – Λετονία πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [15/10]

Τρεις προβλέψεις για το Τουρκία – Λετονία

Νίκη εντός έδρας

Λετονία έχει ένα από τα χειρότερα αρχεία στα προκριματικά του Euro 2024 και το χειρότερο ρεκόρ στον όμιλο Δ. Έχουν μόλις τρεις βαθμούς από μία νίκη και έχουν χάσει πέντε αγώνες σε έξι αγώνες. Ωστόσο, οι Οθωμανοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την επιτυχία τους. εναντίον της Κροατίας. Θα πρέπει να κερδίσουν εύκολα στην έδρα τους.

Η Τουρκία δεν εξαργυρώνει

Υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Βιντσέντζο Μοντέλα, οι Τούρκοι είχαν ένα ιστορικό αποτέλεσμα στην Opus Arena. Νίκησαν την Κροατία (0-1) για πρώτη φορά εκτός έδρας.

Ένα από τα κλειδιά για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους ήταν το ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών Αμπντουλκερίμ Μπαρντάκι και Samet Akaydin. Και οι δύο έδειξαν κατανόηση, τακτική ευφυΐα στην κάλυψη του χώρου και δύναμη στην απόκρουση των αντίπαλων σέντρες.

Η απόδοση του τερματοφύλακα της Trabzonspor Ugurcan Cakir ήταν επίσης ζωτικής σημασίας. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε τέσσερα σουτ δύο εκ των οποίων προήλθαν από το εσωτερικό της περιοχής.

Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει περισσότερα από 2.5 γκολ

Το Rising stars είναι οι πρώτοι σκόρερ του ομίλου, ισόβαθμοι με τους Κροάτες. Έχουν πετύχει εννέα γκολ, αλλά δεν έχουν σκόρερ, καθώς και τα εννέα γκολ τα πέτυχαν οι εννέα διαφορετικούς παίκτες.

Ωστόσο, έχουν μερικούς φυσικούς διευκολυντές, όπως Hakan Calhanoglu και Cengiz Sous. Το όραμα αυτών των δύο μεσοεπιθετικών τους επιτρέπει να δίνουν κατά μέσο όρο σχεδόν πέντε ασίστ ανά παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διευκολύνουν ένα μελλοντικό γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αρνητική διαφορά τερμάτων -8.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Νίκη της Τουρκίας 1.11
Η γηπεδούχος ομάδα κρατάει ανέπαφη την εστία της 1.42
Η Τουρκία σκοράρει περισσότερα από 2.5 γκολ 1.70
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Πρόβλεψη Τουρκία Λετονία

Τελευταία παιχνίδια Τουρκία – Λετονία

  • Λετονία 2-3 Τουρκία (16/06/2023)
  • Λετονία 1-2 Τουρκία (11/10/2021)
  • Τουρκία 3-3 Λετονία (30/03/2021)
  • Τουρκία 1-1 Λετονία (03/09/2015)
  • Λετονία 1-1 Τουρκία (13/10/2014)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα του Euro :