Σύνθετη Ένωση Βερολίνου – Μπράγκα: σύνθεση [03/10]

Ένωση Βερολίνου θα αντιμετωπίσει Μπράγκα στο Champions League την Τρίτη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 18:45 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ compos Union Βερολίνο – Μπράγκα.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα: Προγνωστικό αγώνα

Η ομάδα με επικεφαλής τον Urs Fischer βρίσκεται στην 11η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 6 βαθμούς από τους 18 δυνατούς. Είναι απολύτως σαφές ότι η Ουνιόν Βερολίνου απέχει πολύ από την εξαιρετική περσινή της φόρμα, καθώς απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή. Επιπλέον, προσθέτει 5 διαδοχικές ήττες.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι “σιδερένιοι” είναι τελευταίοι στον Γ’ όμιλο με 0 βαθμούς. Αν και είναι ισόβαθμοι με την Μπράγκα, βρίσκονται μία θέση κάτω από αυτήν στη διαφορά τερμάτων.

Ρεκόρ Iron Union 13 γκολ σημειώθηκαν και 11 γκολ δεχτήκαν σε 8 αγώνες που διεξήχθησαν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Στον τελευταίο του αγώνα, η Union Berlin έχασε 1-0 από την FC Heidenheimγια την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, είναι 5η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με 13 βαθμούς. Η Σπόρτινγκ δεν διανύει κακή σεζόν. Για την ακρίβεια, οι παίκτες του Αρτούρ Χόρχε βρίσκονται στην πρώτη 5άδα. 1 βαθμό πίσω από την προκριματική θέση για το Europa Conference League.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΟΥΕΦΑ 3η στον όμιλο Γ με 0 βαθμούς. Με την ήττα στην πρεμιέρα, η Μπράγκα απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή. Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι.

Η Άρσεναλ ντο Μίνιο προέρχεται από ήττα από την 4-2 από την Estrella da Amadora για την 7η αγωνιστική της Primeira Liga.

Και οι δύο ομάδες πρέπει να ανακάμψουν από την ήττα στον πρώτο αγώνα. Επομένως, πρόκειται για έναν κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο είναι υποχρεωμένες να κερδίσουν αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους 16.

Ωστόσο, οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν ως φαβορί την Μπράγκα με περισσότερα από 2,5 γκολ διαφορά.

Ένωση Βερολίνου – Μπράγκα: Πιθανές ενδεκάδες

Ένωση Βερολίνου

Ο Ούρος Φίσερ θα μπορούσε να ξεκινήσει με σχηματισμό 3-5-2.

Κάτοχοι Frederik Ronnow- Danilho Doekhi, Leonardo Bonucci, Diogo Leite- Josip Juranovic, Lucas Tousart, Alex Kral, Aissa Laidouni, Robin Gosens- Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Απόντες λόγω τραυματισμού: András Schäfer, Laurenz Dehl, Rani Khedira, Robin Knoche.

Μπράγκα

Ο Αρτούρ Χόρχε φέρεται να χρησιμοποιεί σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτοχοι Matheus, Paulo Oliveira, José Fonte, Sikou Niakaté, Cristian Borja, Carvalho, Al Musrati, Alvaro Djalo, Ricardo Horta, Bruma, Abel Ruiz.