“Δύσκολες στιγμές, αλλά οι καταγγελίες είναι αβάσιμες

WeLoveSports.gr

Ο Χόρνερ απαντά στη φασαρία: “Δύσκολες στιγμές, οι καταγγελίες κρίθηκαν αβάσιμες

Ο Christian Horner, το αφεντικό της ομάδας της Red Bull, περνάει δύσκολες στιγμές με την κατάσταση που έχει προκύψει γύρω από το πρόσωπό του. Παρ’ όλα αυτά, επανέλαβε σήμερα στην κάμερα του NOS ότι είναι αθώος για την υποτιθέμενη διασυνοριακή συμπεριφορά του.

“Είναι λογικά μια δύσκολη στιγμή”, δήλωσε ο Horner στη σύντομη συνέντευξη στο paddock. “Αλλά ούτως ή άλλως, μετά από μια εκτεταμένη έρευνα, όλες οι καταγγελίες εναντίον μου κρίθηκαν αβάσιμες”.

Ο Άγγλος δέχεται πυρά εδώ και εβδομάδες, για υποτιθέμενη διασυνοριακή συμπεριφορά με υπάλληλο της ομάδας.

Θόρυβος

Δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, αλλά λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα: “Φυσικά αυτό δημιουργεί θόρυβο, αλλά είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στη δουλειά μου εδώ στο Μπαχρέιν και στην οικογένειά μου”.

Η υπόθεση γύρω από το αφεντικό της ομάδας του Max Verstappen επισκιάζει την έναρξη της νέας σεζόν της Formula 1. Το Μπαχρέιν φιλοξενεί το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν γίνεται σχεδόν καμία συζήτηση για αγώνες.

Μετά από εβδομάδες ανεξάρτητων ερευνών για την κατάσταση γύρω από τον Horner και το υποτιθέμενο θύμα, το αφεντικό της ομάδας αθωώθηκε από τον εργοδότη του την Τετάρτη. Την Πέμπτη, ένα ανώνυμο e-mail κυκλοφόρησε μεταξύ των οπαδών και των βασικών πρωταγωνιστών εντός της Formula 1 με έναν σύνδεσμο σε στιγμιότυπα οθόνης των οποίων η αυθεντικότητα δεν μπορεί να επαληθευτεί. Ο Horner δήλωσε αθώος σε δήλωσή του στη συνέχεια.

Ο Verstappen απαντά επίσης

Ο Μαξ Φερστάπεν απάντησε επίσης εν συντομία στη συνέντευξη Τύπου σε όλη την αναταραχή γύρω από το αφεντικό της ομάδας του: “Εγώ, οι μηχανικοί και οι μηχανικοί είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Έτσι πρέπει να είναι, αυτό είναι που αγαπάμε, σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά”.

“Μιλάω πολύ μαζί του”, συνέχισε ο Verstappen. “Είναι φυσικά κάπως αφηρημένος, αλλά δουλεύουμε στενά μαζί και είμαστε απασχολημένοι με τις επιδόσεις μας. Έχει αποδείξει ότι είναι απίστευτα καλός σε αυτή τη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό”.

Ο επικεφαλής της ομάδας της McLaren, Zak Brown, απάντησε εν συντομία στο θέμα:

Το αφεντικό της ομάδας της McLaren Brown για τον Horner: “Η FIA πρέπει να το δει