Ο Ναδάλ είναι αρκετά κατάλληλος για το τελευταίο χωματένιο κόλπο: «Δώρο να είμαι εδώ»

WeLoveSports.gr

«Είναι δώρο να βρίσκομαι εδώ». Με αυτά τα λόγια ο Ραφαέλ Ναδάλ τονίζει πόσο χαρούμενος είναι που μπορεί να παίξει ξανά τένις. Ο Ναδάλ το έκανε αυτό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βαρκελώνη, όπου είναι παρών για το τουρνουά ATP σε αυτήν την πόλη. Η Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται τώρα, θα ξεκινήσει την τελευταία της σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα.

Ο 37χρονος Ναδάλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο πέρυσι και έπαιξε στο Μπρίσμπεϊν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά μετά ήταν ήσυχα για πολύ καιρό. Είχε προγραμματιστεί μόνο ένας αγώνας προπόνησης εναντίον του Carlos Alcaraz τον Μάρτιο, αλλά τα τουρνουά δεν έγιναν.

Ο Ναδάλ αποχώρησε από το τουρνουά masters στο Μόντε Κάρλο την περασμένη εβδομάδα. Το σώμα του δεν του επέτρεπε να παίξει, είπε.

‘αρκετά έτοιμος’

Τώρα το χαλίκι είναι έτοιμο να επιταχυνθεί άλλη μια φορά. «Αρκετά ξεκάθαρο», λέει ο ίδιος ο Ναδάλ. Ο πρώην νούμερο 1 του κόσμου και 22 φορές νικητής του Grand Slam θα ανοίξει εναντίον του Flavio Cobolli στο τουρνουά ATP στη χώρα του. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Ναδάλ πιστεύει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του συμμετοχή στη Μπαρτσελόνα, υπονοώντας το τέλος της εντυπωσιακής καριέρας του. Θέλω να το απολαύσω», λέει ο Ισπανός για τη συμμετοχή του στο τουρνουά της χώρας του.

Ο Ναδάλ έχει ήδη κερδίσει το χωμάτινο τουρνουά στη Βαρκελώνη δώδεκα φορές, η τελευταία φορά ήταν το 2021.

Σχολιάστε