«Είμαι ακόμα 16 στο κεφάλι μου»

WeLoveSports.gr

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ αποβλήθηκε από τα ημιτελικά του Ντουμπάι λόγω θυμού. Στον αγώνα του με τον Καζακστάν Aleksandr Boeblik, ένας κριτής γραμμής επικρίθηκε από το νούμερο πέντε στον κόσμο όταν το σκορ ήταν 6-5 για τον Boeblik.

Ο διαιτητής στο καθήκον θεώρησε ότι το ξέσπασμά του ήταν πολύ σκληρό. Αυτό έδωσε στον μέχρι τώρα πολύ συναρπαστικό αγώνα ένα απροσδόκητο τέλος.

Ο Ρούμπλεφ βρίζει τον γραμμικό και αποκλείεται

Ο Ρούμπλεφ επέστρεψε από ένα μπρέικ στα πρώτα δύο σετ και έχασε ένα προβάδισμα στο τρίτο σετ. Ο πολύ εύφλεκτος Ρώσος είχε ήδη εξαγριωθεί με τον εαυτό του αρκετές φορές αφού έχασε ευκαιρίες σε αυτό το τρίτο σετ.

Με σκορ 6-7, 7-6, 6-5 υπέρ του Καζακστάν, ο Ρώσος δεν μπορούσε πλέον να συγκρατήσει το θυμό του.

Ταινία τρόμου και 16 ετών

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rublev (το όνομα του οποίου προφέρεται Rublev στη χώρα του, όπως και ο διάσημος αγιογράφος) χάνει την υπομονή του στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου είναι γνωστός ως ένας ήσυχος, σχεδόν ντροπαλός νεαρός.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο 26χρονος Ρούμπλεφ είπε στο μέσο του Tennis TV τι συμβαίνει στο κεφάλι του στο γήπεδο. «Καλύτερα να μην κοιτάς το κεφάλι μου· είναι σαν ταινία τρόμου», είπε. “Έχω το σώμα ενός ενήλικα, αλλά λίγο τη νοοτροπία ενός junior. Στο κεφάλι μου είμαι ακόμα 16.”

Ο Ρούμπλεφ ξεκίνησε το 2024 με μια νίκη στο τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ. Στο Australian Open έχασε στους προημιτελικούς από τον τελικό νικητή Jannik Sinner.

Πριν από δύο εβδομάδες απέτυχε και στους προημιτελικούς κόντρα στον Αυστραλό Alex de Minaur στο Ρότερνταμ.