Ενίσχυση για τον Van de Zandschulp: στον δεύτερο γύρο του τουρνουά Masters του Μαϊάμι

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp έφτασε στον δεύτερο γύρο στο τουρνουά Masters του Μαϊάμι. Ο αριθμός 77 στον κόσμο ήταν πολύ δυνατός για τον Rinky Hijikata (ATP-81) 7-5, 7-6 (3).

Ενίσχυση για τον Van de Zandschulp, ο οποίος κάνει μια δύσκολη χρονιά. Είναι μόλις η πέμπτη νίκη του στο ATP tour το 2024. Κόντρα στον Αυστραλό Χιτζικάτα, σέρβιρε δυνατά (οκτώ άσοι) και επίσης πέτυχε σημαντικά περισσότερους νικητές (21 προς 14) από τον αντίπαλό του.

Στον δεύτερο γύρο, ο Van de Zandschulp παίζει εναντίον του δέκατου τέταρτου γηπεδούχου Γάλλου Ugo Humbert.

Πέρυσι, ο Van de Zandschulp έφτασε στον όγδοο τελικό στο Μαϊάμι, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολλούς βαθμούς να υπερασπιστεί. Αν χάσει από τον Χάμπερτ, θα πέσει εκτός των 80 κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης.

Επίσης ρωσικά και ελληνικά Spoor στο Μαϊάμι

Στο τουρνουά της Φλόριντα δραστηριοποιείται και ο Tallon Greek Spoor. Ο καλύτερος σήμερα τενίστας στην Ολλανδία έχει αντίο για τον πρώτο γύρο.

Το τουρνουά του Μαϊάμι διαρκεί μιάμιση εβδομάδα και, μαζί με το Indian Wells (που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα ο Carlos Alcaraz), είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στο καλεντάρι, εκτός από τα τέσσερα Grand Slam και τους τελικούς του ATP.

Πολλοί κορυφαίοι παίκτες του κόσμου είναι παρόντες στη Φλόριντα. Ο νούμερο ένα Νόβακ Τζόκοβιτς θα παραλείψει το τουρνουά φέτος. Ο 36χρονος Σέρβος ανέφερε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ως αιτία για την ακύρωσή του.

Η Arantxa Rus θα αγωνιστεί απόψε για τις γυναίκες. Το νούμερο 57 στον κόσμο παίζει με την Ισπανίδα Sara Sorribes Tormo (WTA-52).