Μπάσκετ: Η ομάδα του Université du Québec en Outaouais (UQAM) εκπαιδεύτηκε στη διαχείριση ομάδων.

Ο Ιάπωνας φόργουορντ Γιούτα Γουατανάμπε πέτυχε οκτώ πόντους και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ. Οι Φοίνιξ Σανς ξεπέρασαν ένα μειονέκτημα έξι πόντων στην τελευταία περίοδο και νίκησαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 108-104 στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο ΝΒΑ την Τρίτη.

Ο 29χρονος, ο οποίος ήρθε στο Φοίνιξ εκτός σεζόν με διετές συμβόλαιο, ήρθε από τον πάγκο και είχε 3 στα 5 σε 17 λεπτά στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 88-88 με λέι απ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς Γιούτα Γουατανάμπε (L) ψάχνει την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στις 24 Οκτωβρίου 2023 στο Σαν Φρανσίσκο (AP/ WeLoveSports)

Ο Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε 32 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς μάζεψε 14 ριμπάουντ. Ο Στίβεν Κάρι σημείωσε 27 πόντους για τους Warriors, οι οποίοι ανέκαμψαν από το 61-46 του ημιχρόνου και προηγήθηκαν με 86-80 μετά την τρίτη περίοδο.

Ο Ιάπωνας φόργουορντ Ρούι Χατσιμούρα πέτυχε έξι πόντους και μάζεψε τρία ριμπάουντ, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς έχασαν το εναρκτήριο παιχνίδι τους με 119-107 από τους πρωταθλητές της περσινής σεζόν, Ντένβερ Νάγκετς.

Ξεκινώντας επίσης από τον πάγκο, ο Χατσιμούρα έπαιξε 14 λεπτά και είχε 3 στα 10 σουτ εντός πεδιάς και 0 στα 3 από το τρίποντο.

Οι Νάγκετς, που σάρωσαν τους Λέικερς με 4-0 στους περσινούς τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, προηγήθηκαν μετά από κάθε δεκάλεπτο στην Ball Arena του Ντένβερ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να σημειώνει 29 πόντους.