Μπέιζμπολ: Καθοριστικός αγώνας για τις Τίγρεις της Ειρήνης

Ο Γιουσούκε Ογιάμα πέτυχε ένα single που έκρινε το παιχνίδι και οι Hanshin Tigers νίκησαν 4-3 τους Orix Buffaloes στο Game 4 και ισοφάρισαν το Japan Series σε δύο παιχνίδια την Τετάρτη.

Μπροστά σε πλήθος 41.050 θεατών στο εμβληματικό Koshien Stadium της Hanshin, ο αγωνιζόμενος outfielder χτύπησε ένα single στα αριστερά απέναντι στον πρώην δεξιόχειρα των Toronto Blue Jays Jacob Waguespack με ένα out και τις βάσεις γεμάτες.

Ο Oyama είχε 2 στα 15 στη σειρά πριν το χτύπημα του “σαγιονάρα”.

Ο Yusuke Oyama των Hanshin Tigers ρίχνει ένα νικητήριο single κατά τη διάρκεια του Game 4 της ιαπωνικής σειράς εναντίον της Orix Buffalo στο Koshien Stadium στο νομό Hyogo, κοντά στην Οσάκα, την 1η Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Yusuke Oyama (3) δέχεται ντους από τον συμπαίκτη του στην ομάδα Hanshin Tigers, Seiya Kinami (0), αφού πέτυχε το αποφασιστικό γκολ κατά τη διάρκεια του τέταρτου αγώνα της σειράς της Ιαπωνίας εναντίον των Orix Buffaloes στο Koshien Stadium στο νομό Hyogo κοντά στην Οσάκα, την 1η Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Koji Chikamoto πήρε μια βόλτα και έφτασε στην τρίτη θέση με δύο wild pitches από τον Waguespack, ενώ ακολούθησαν δύο intentional walks.

Ο Chikamoto έκανε την καλύτερη δουλειά που μπορούσε ως leadoff hitter, κάνοντας 3-for-4 με ένα RBI και τρία runs scored. Ωφελήθηκε επίσης από ένα λάθος.

Ο Seiya Kinami των Hanshin Tigers γλιστράει στο σπίτι με το αποφασιστικό run στο δεύτερο inning του Game 4 του Japan Series εναντίον των Orix Buffaloes στο Koshien Stadium στο Hyogo Prefecture κοντά στην Οσάκα την 1η Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Οι πρωταθλητές της Central League Tigers προηγήθηκαν με 3-1 μετά από πέντε innings, προτού ο Yuma Mune ισοφαρίσει στην έβδομη περίοδο με ένα single δύο ρανς.

Η πρωταθλήτρια της Pacific League Buffalo είχε δρομείς σε θέση σκοραρίσματος στο όγδοο και το ένατο innings, αλλά το bullpen της Hanshin έβγαλε τις παγίδες.

Ο Yuma Mune των Orix Buffaloes πανηγυρίζει το γεγονός ότι σημείωσε δύο runs για να ισοφαρίσει το Game 4 του Japan Series στο έβδομο inning εναντίον των Hanshin Tigers στο Koshien Stadium στο Hyogo Prefecture κοντά στην Οσάκα την 1η Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)