Μπέιζμπολ: Οι Αετοί αποκλείουν το Μπάφαλο χάρη στον Τανάκα

Ο Μασαχίρο Τανάκα έκανε οκτώ innings και οι Rakuten Eagles κέρδισαν την Πέμπτη με 9-1 τους πρωτοπόρους της Pacific League Orix Buffaloes.

Ο Τανάκα (6-6) ανέβηκε στο Kyocera Dome Osaka με προβάδισμα δύο ράνκινγκ και αφού έβγαλε την εμπλοκή στο πρώτο inning, δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Ο Μασαχίρο Τανάκα των Rakuten Eagles χτυπάει το γάντι του μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι πίσω του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Pacific League εναντίον των Orix Buffaloes στο Kyocera Dome Osaka στις 3 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο πρώην Γιάνκι της Νέας Υόρκης επέτρεψε πέντε χτυπήματα και δύο περιπάτους, ενώ έβγαλε τρία άουτ. Εντόπισε και άλλαξε καλά τις ταχύτητες για να αποτρέψει τα Μπάφαλο από το να κάνουν σταθερές και συνεχείς επαφές.

Οι Eagles, που έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων του Orix, σημείωσαν τέσσερα ράνκινγκ σε τρία ίνινγκς απέναντι στον Jacob Waguespack (3-5), ο οποίος κλήθηκε από τις μικρές ομάδες, αφού ο αναμενόμενος starter αρρώστησε.

Τα Μπάφαλο έβαλαν τον ισοφαριστικό γύρο στη βάση χωρίς άουτ στην πρώτη περίοδο, αλλά αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με έναν γύρο που σημείωσε ο Leandro Cedeno με μια θυσία.

Αλλού στην PL, η δεύτερη Lotte Marines κέρδισε την τελευταία Nippon Ham Fighters με 7-5.

Στην Central League, ο κορυφαίος των home run της Ιαπωνίας Kazuma Okamoto χτύπησε δύο φορές για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι Yomiuri Giants νίκησαν με 2-1 τα Yakult Swallows.

Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας Hanshin Tigers νίκησαν 5-2 τους Chunichi Dragons που βρίσκονται στην τελευταία θέση, ενώ οι Hiroshima Carp και DeNA BayStars έπαιξαν χωρίς τέρματα σε 12 innings.