Μπέιζμπολ: Οι Πάντρες, που έκαναν τη διαφορά με τους Ρέιντζερς, έχουν 9 οπαδούς του Γιου Ντάρβις

Ο Γιου Ντάρβις ανέκαμψε μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, έκανε εννέα strike out σε έξι innings και πήρε την όγδοη νίκη του για τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, οι οποίοι επικράτησαν με 4-0 των Τέξας Ρέιντζερς το Σάββατο.

Ο Ντάρβις (8-7), που ανέκαμψε από ένα καταστροφικό ξεκίνημα πέντε ημέρες νωρίτερα, επέτρεψε τρία χτυπήματα και δύο περιπάτους στο Petco Park του Σαν Ντιέγκο.

Ο Yu Darvish των San Diego Padres ρίχνει εναντίον των Texas Rangers κατά τη διάρκεια ενός αγώνα MLB στο Petco Park στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια στις 29 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

“Τα πήγα αρκετά καλά σε γενικές γραμμές”, δήλωσε ο Ντάρβις. “Το two-seamer μου είχε καλή κίνηση και είχα καλό κράτημα στο four-seamer μου.

Αφού έδωσε επτά runs εναντίον των Pittsburgh Pirates τη Δευτέρα, ο Darvish είπε ότι η αλλαγή του οφείλεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση αυτή τη φορά.

Ωστόσο, ξεκίνησε άσχημα απέναντι στους Rangers, περπατώντας τους δύο πρώτους παίκτες που αντιμετώπισε το Σάββατο με συνολικά εννέα ρίψεις.

Γλίτωσε με ένα pop-up και δύο strikeouts. Ο Darvish ξεπέρασε ένα πρώιμο διπλό στο δεύτερο inning, καθώς άφησε τους runners στη δεύτερη και τρίτη θέση με το τρίτο out του inning.

Οι συμπαίκτες του Darvish τον αντάμειψαν σκοράροντας τέσσερα runs στο δεύτερο μισό του inning. Ο Luis Campusano ξεκίνησε με ένα μονό που γέμισε τις βάσεις και ο Kim Ha Seong ολοκλήρωσε το ράλι με ένα single δύο ρανς.

Από το τρίτο inning, ο Darvish απέσυρε τους 11 από τους τελευταίους 12 Rangers που αντιμετώπισε και έφυγε από το mound έχοντας ρίξει 92 μπάλες.

“Ο προπονητής των Padres, Bob Melvin, δήλωσε: “Ένα από τα πράγματα για τον Yu είναι ότι δεν χρειάζεται να δείχνει σπουδαίος στην αρχή, επειδή έχει την τάση να… διαχειρίζεται. Την τελευταία φορά δεν το έκανε, κάτι που είναι σπάνιο.

“Αλλά μετά το πρώτο, ήταν ο Yu Darvish. Είναι απλά καλός”.

Στο Τορόντο, ο Shohei Ohtani δεν έδειξε σημάδια εξασθένησης από τις κράμπες στο πόδι που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει πρόωρα τα δύο προηγούμενα παιχνίδια των Los Angeles Angels. Πέτυχε ένα διπλό, χτυπήθηκε από μια ρίψη και έπεσε θύμα δύο σκόπιμων περιπάτων στην ήττα με 6-1 από τους Toronto Blue Jays.