Ομάδα Davis Cup με γνωστά ονόματα στο Final 8 στη Μάλαγα

WeLoveSports.gr

Ο αρχηγός του Davis Cup, Paul Haarhuis, επέλεξε τους Tallon Greekpoor, Botic van de Zandschulp, Gijs Brouwer και τον ειδικό στα διπλά Wesley Koolhof για το Final 8 του Νοεμβρίου. Θα ανακοινώσει τον πέμπτο παίκτη για τη διοργάνωση στη Μάλαγα αργότερα.

Η Ολλανδία – με τον Brouwer ως πρωτοεμφανιζόμενο στην ομάδα – προκρίθηκε ως νικήτρια των ομίλων για το τελικό τουρνουά στο Σπλιτ τον Σεπτέμβριο. Τόσο η Φινλανδία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες ηττήθηκαν στον όμιλο, μετά τον οποίο η ήττα από τη διοργανώτρια χώρα Κροατία δεν είχε πλέον σημασία.

Σφοδρή μάχη

Η ομάδα θα παίξει με την Ιταλία στα προημιτελικά στην Ισπανία την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. «Είναι υπέροχο που επιστρέφουμε στο Final 8», κοίταξε ο Haarhuis μπροστά. «Θα είναι μια σκληρή μάχη, γιατί με τον Jannik Sinner και τον Lorenzo Musetti, η Ιταλία έχει δύο παίκτες στην πρώτη 20άδα».

«Έχω επιλέξει τέσσερις παίκτες. Θα περιμένω τα αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες και μετά το τουρνουά ATP στο Παρίσι θα αποφασίσω ποιος πέμπτος παίκτης θα πάει στη Μάλαγα. Θέλω να κρατήσω όλες τις επιλογές ανοιχτές για να είμαι όσο πιο δυνατός γίνεται. “