Ο Αλκαράζ έχει αμφιβολίες για τη συνέχιση της σεζόν λόγω τραυματισμών στο πόδι και την πλάτη του

WeLoveSports.gr

Οι τραυματισμοί προκαλούν αβεβαιότητα στον Κάρλος Αλκαράζ. Ο ταλαντούχος Ισπανός τενίστας ταλαιπωρείται από προβλήματα στην πλάτη και στα πόδια και δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση.

Ο Αλκαράζ αποχώρησε την Τετάρτη από το τουρνουά κλειστού στίβου στην ελβετική πόλη της Βασιλείας, που ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου. “Έχω πρόβλημα στο αριστερό μου πόδι και υποφέρω από μυϊκή κόπωση στο κάτω μέρος της πλάτης μου. Οι τραυματισμοί χρειάζονται θεραπεία για να μπορέσω να παίξω την υπόλοιπη σεζόν. Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα”, προσπαθεί ο Αλκαράζ να παραμείνει θετικός. Ινσταγκραμ.

Απογοητευτικό ταξίδι

Ο 20χρονος νούμερο δύο στον κόσμο θα συμμετείχε φέτος στο τουρνουά Masters Paris-Bercy, που θα διεξαχθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου. Επιπλέον, η Alcaraz προκρίθηκε και στους τελικούς του ATP, που θα διεξαχθούν στο Τορίνο της Ιταλίας από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου. Θα ήταν η πρώτη φορά που θα συμμετείχε στο τουρνουά του τέλους της χρονιάς.

Πριν από την απόσυρσή του στη Βασιλεία, ο Alcaraz εμφανίστηκε κάπως απογοητευτικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κίνα. Πρώτα έχασε στους ημιτελικούς στο Πεκίνο, στη συνέχεια δεν πέρασε περισσότερο από τον τέταρτο γύρο στο τουρνουά masters στη Σαγκάη.