Ο Αλκαράζ επιζεί από επίθεση μελισσών και, όπως ο Μεντβέντεφ, είναι ημιτελικός στο Indian Wells

WeLoveSports.gr

Μια ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά Masters του Indian Wells το απόγευμα της Πέμπτης. Η αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev διεκόπη για περίπου δύο ώρες. Όχι λόγω του καιρού, αλλά λόγω επίθεσης μελισσών.

Το ματς, που επαναλήφθηκε μετά από σχεδόν δύο ώρες σιωπής, κέρδισε ο Ισπανός Αλκαράζ: 6-1, 6-3.

Μετά από 19 λεπτά, με το σκορ 1-1, ένα σμήνος μελισσών συγκεντρώθηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο στην Αμερική. Ο Αλκαράζ προσπάθησε να χτυπήσει τα ζώα μακριά του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας.

Οι μέλισσες, που είχαν μαζευτεί κοντά σε κάμερα, απομακρύνθηκαν τελικά με ηλεκτρική σκούπα. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από μία ώρα και 48 λεπτά. Η διακοπή δεν ενόχλησε το νούμερο δύο του κόσμου, προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Περνάει και ο Μεντβέντεφ

Εκτός από τον Αλκαράζ, στον ημιτελικό είχαν ήδη προκριθεί οι Jannik Sinner και Tommy Paul. Έτσι, ένα ακόμη όνομα έπρεπε να προστεθεί σε αυτή τη λίστα.

Αυτός ήταν ο Daniil Medvedev. Ο Ρώσος πέρασε δύσκολα με τον Δανό Holger Rune, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του σε έναν αγώνα που κράτησε σχεδόν δύο ώρες: 7-5 και 6-4.

Είναι ο πρώτος ημιτελικός του Μεντβέντεφ σε τουρνουά masters μετά τη Ρώμη τον Μάιο του περασμένου έτους. Το νούμερο τέσσερα στον κόσμο μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Indian Wells για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κόντρα στον Tommy Paul την Παρασκευή.