Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull Horner κατηγορείται για διασυνοριακή συμπεριφορά

WeLoveSports.gr

Η αγωνιστική σταθερά της Φόρμουλα Ένα, Red Bull Racing, ξεκίνησε έρευνα για το αφεντικό της ομάδας, Christian Horner, μετά από καταγγελίες για διασυνοριακή συμπεριφορά. Αυτό επιβεβαίωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, μετά από προηγούμενες αναφορές της De Telegraaf και της γερμανικής ιστοσελίδας F1-Insider.

“Αφού ενημερωθήκαμε για ορισμένους ισχυρισμούς, μια εταιρεία ξεκίνησε έρευνα”, ανέφερε η Red Bull, η ομάδα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Max Verstappen.

“Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και διεξάγεται από εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο”, αναφέρει η ανακοίνωση. “Η εταιρεία παίρνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Θα ήταν ακατάλληλο να σχολιάσουμε περαιτέρω το θέμα αυτή τη στιγμή”.

Συγκεκριμένα, οι ισχυρισμοί θα αφορούσαν ανεπιθύμητη συμπεριφορά προς έναν από τους υπαλλήλους της Horner. Ο 50χρονος Βρετανός διαψεύδει τους ισχυρισμούς.

Μεγάλος άνδρας

Ο Horner είναι το αφεντικό της ομάδας από το ξεκίνημα της αγωνιστικής στάνης το 2005 και θεωρείται ο μεγάλος άνθρωπος πίσω από την άνοδο της Red Bull. Από το 2010 έως το 2013, ο Γερμανός Sebastian Vettel αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ο Max Verstappen κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο με την αυστριακή ομάδα της Formula 1.