Ο Jos Verstappen βλέπει τη Red Bull να “καταρρέει” λόγω της υπόθεσης Horner, η ομάδα διαψεύδει

WeLoveSports.grΤροποποιημένο

Ο πρεσβύτερος Verstappen λέει ότι η ηρεμία πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του γιου του μετά από μια σειρά ταραχώδεις ημέρες με επικεφαλής τον επικεφαλής της ομάδας Christian Horner.

“Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για την ομάδα και απομακρύνει τους ανθρώπους”, δήλωσε στην De Telegraaf. “Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να συνεχιστεί και η ένταση παραμένει στον αέρα”.

Μιλώντας στην Daily Mail, λέει για τον Horner: “Η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Κάποια στιγμή θα εκραγεί. Ο Χόρνερ παριστάνει το θύμα, ενώ στην πραγματικότητα αυτός προκαλεί τα προβλήματα”.

Η Red Bull απαντά

Ο Verstappen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τις σημερινές του δηλώσεις στο NOS. Μέσω του BBC, η Red Bull αρνείται ότι η ομάδα βρίσκεται υπό πίεση. “Δεν υπάρχει τίποτα από αυτή την άποψη. Η ομάδα είναι μια μονάδα και είναι επικεντρωμένη στους αγώνες”.

Ο Horner αθωώθηκε την Τετάρτη μετά από εσωτερική έρευνα της Red Bull, μετά από καταγγελίες για διασυνοριακή συμπεριφορά. Μια μέρα αργότερα, διέρρευσε ένα ανώνυμο email που περιείχε την κίνηση στο Whatsapp μεταξύ του Horner και του εν λόγω υπαλλήλου. Η αυθεντικότητα των μηνυμάτων αυτών δεν μπορεί να επαληθευτεί.

Έγινε ένα ταραχώδες Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Verstappen, ο οποίος κέρδισε πάντως το Grand Prix του Μπαχρέιν με διαφορά το Σάββατο.