Ο Rune αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο του ABN Amro Open, ο Raonic είναι ήδη προημιτελικός

WeLoveSports.grΤροποποιήθηκε

Ο Holger Rune έφτασε στον δεύτερο γύρο του ABN Amro Open στο Ρότερνταμ σε βάρος του Roman Safioellin. Το νούμερο επτά του κόσμου δυσκολεύτηκε πολύ με τον 27χρονο Ρώσο, αλλά έκανε τη διαφορά αφού επέζησε από πέντε break points νωρίς στο τρίτο σετ: 6-4, 2-6, 6-1.

Ο 20χρονος Δανός συμμετέχει για δεύτερη φορά στο τουρνουά του Ρότερνταμ. Πέρυσι έχασε στον δεύτερο γύρο από τον 27χρονο Ολλανδό Gijs Brouwer.

Στον επόμενο γύρο του ABM Amro Open, ο Rune θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Alexander Shevchenko.

Μοναδικός Ράονιτς

Ο Milos Raonic έφτασε στους προημιτελικούς τουρνουά ATP για πρώτη φορά από το 2020 στο ABN Amro Open στο Ρότερνταμ. Ο Καναδός ήταν πολύ δυνατός για τον Aleksandr Boeblik στο Ρότερνταμ με 6-4, 6-4.

Ο αριθμός 309 του κόσμου προκρίθηκε στους τελευταίους οκτώ στο υψηλότερο επίπεδο για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2020. Ο Ράονιτς, που τραυματίστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, απέτυχε στη συνέχεια στους ημιτελικούς του τουρνουά masters του Παρισιού.

Ο πρώην φιναλίστ του ABN Amro Open το 2015 είχε εγγραφεί στο τουρνουά, προς έκπληξη του διευθυντή του τουρνουά Richard Krajicek. Ο 33χρονος Καναδός χρησιμοποίησε τη λεγόμενη «προστατευμένη κατάταξη», στην οποία μπορούν να βασιστούν οι τραυματίες για να γίνουν δεκτοί.