Ο Sabalenka αποκαλεί τον θάνατο του πρώην φίλου του μια αδιανόητη τραγωδία, αλλά παίζει στο Μαϊάμι

WeLoveSports.gr

“Ο θάνατος του Konstantin είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη”, έγραψε στο Instagram η δύο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open. «Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

Η Σαμπαλένκα παίζει στο Μαϊάμι

Παρά την ιδιωτική ταλαιπωρία, η Sabalenka θα λάβει μέρος στο τουρνουά masters στο Μαϊάμι αυτή την εβδομάδα. Η οργάνωση αποφάσισε να της δώσει μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης, οπότε δεν θα είναι για πρώτη φορά στη δράση μέχρι την Παρασκευή.

Η Σαμπαλένκα επίσης δεν θα χρειαστεί να δώσει συνεντεύξεις γύρω από τους αγώνες της. Χθες ολοκλήρωσε μια προπόνηση στο Μαϊάμι, φορώντας ολόμαυρα.

Δεν ήταν γνωστό ότι η σχέση του κορυφαίου αστέρα του τένις και του Κολστόφ είχε τελειώσει. Η αστυνομία του Μαϊάμι υποπτεύεται την αυτοκτονία. Ο Κόλστοφ, που έγινε 42 ετών, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 και του 2010 και έπαιξε στο NHL για τους Πίτσμπουργκ Πινγκουίνς.

Σε έναν καλό φίλο

Η Sabalenka (25) κέρδισε το Australian Open νωρίτερα φέτος και είναι δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Λευκορώσος θα παίξει την Παρασκευή με την Ισπανίδα Paula Badosa. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. «Της μίλησα εκτενώς χθες και σήμερα», είπε ο Badosa στο The Tennis Letter.

“Ξέρω τι περνάει αυτή τη στιγμή, ξέρω όλη την κατάσταση. Είναι σοκ και για μένα, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη. Δεν μου αρέσει να τη βλέπω να υποφέρει”.

«Θα είναι άβολο να παίξω αυτόν τον αγώνα εναντίον της», είπε ο Μπαντόσα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω τα γεγονότα. «Της υποσχέθηκα να μην πω τίποτα γι’ αυτό».