Ο Van de Zandschulp επικεντρώνεται στο Davis Cup μετά από μια απογοητευτική ήττα στο Metz

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του τουρνουά ATP στο Μετς. Το νούμερο 51 στον κόσμο έχασε από τον Γάλλο Luca Van Assche στο κλειστό τουρνουά: 6-3, 3-6, 6-7 (5).

Ο Van de Zandschulp δυσκολεύτηκε πολύ στο σκληρό παιχνίδι του παγκόσμιου νούμερο 70, ο οποίος συνέχισε να αγωνίζεται για βαθμούς στα ράλι. Ο 28χρονος Ολλανδός έπαιξε επίσης πολύ παθητικά για να απομακρύνει τον 19χρονο Van Assche.

Ο Van de Zandschulp χάνει το προβάδισμα

Στο τάι μπρέικ, ο Van de Zandschulp προηγήθηκε με 5-2, αλλά ο Van Assche κράτησε την πίστη και συνέχισε να βομβαρδίζει το backhand του Ολλανδού. Ο Van de Zandschulp έχασε τελικά πέντε πόντους στη σειρά, επειδή ο μαχόμενος Van Assche πήρε την πρωτοβουλία και κέρδισε επάξια τον αγώνα.

Ο Van de Zandschulp, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έφτασε στον τρίτο γύρο του τουρνουά Masters στο Παρίσι, θα ολοκληρώσει τη χρονιά του τένις σε δύο εβδομάδες με τους τελικούς του Davis Cup στη Μάλαγα της Ισπανίας. Στη συνέχεια θα παίξει στους προημιτελικούς με την Ιταλία με την Ολλανδία την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.