Ο Van de Zandschulp σημειώνει ωραία νίκη στο Παρίσι, ο ελληνικός στίβος συναντά τον Τζόκοβιτς

WeLoveSports.grΤροποποιήθηκε

Ο ελληνικός στίβος θα παίξει στον όγδοο τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα του με τον Αργεντινό Τόμας Έτσεβερι με 6-3, 6-2. Ο Van de Zandschulp θα αντιμετωπίσει στον όγδοο τελικό τον Ρώσο Andrej Roeblev, νούμερο πέντε στον κόσμο.

Ο Van de Zandschulp γνώρισε μεγάλη πτώση στην καριέρα του φέτος, εν μέρει λόγω τραυματισμών, και έπεσε στην 60η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Τώρα όμως ο Veenendaler, ο οποίος είναι επίσης χωρίς μόνιμο προπονητή μετά το διάλειμμά του με τον Sven Groeneveld, φαίνεται να έχει βρει τον δρόμο της επιστροφής.

Αυτή η επιβεβαίωση ήρθε την Τετάρτη απέναντι στο νούμερο 12 στον κόσμο.

Δυνατό ξεκίνημα

Ο Ολλανδός ξεκίνησε δυνατά το ματς σερβίροντας. Με δύο άσους στο πρώτο παιχνίδι, ο Van de Zandschulp είχε αμέσως καλή αίσθηση. Εκμεταλλεύτηκε αμέσως το πρώτο break point που πήρε στο πρώτο σετ, στο 5-4. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο σετ ήταν εξασφαλισμένο.

Ο Van de Zandschulp πέρασε πολύ πιο δύσκολα στο δεύτερο σετ. Είχε σπάσει στο πρώτο παιχνίδι. Στο 1-2 είχε την ευκαιρία να κάνει break back, αλλά ο Paul το απέτρεψε και κέρδισε με 1-4 και 2-6.

Ο Van de Zandschulp ξεκίνησε καλά στο αποφασιστικό τρίτο σετ. Στο δεύτερο break point, με προβάδισμα 3-2 για τον Ολλανδό, ο Paul χτύπησε διπλό σφάλμα. Αυτό σήμαινε το αποφασιστικό διάλειμμα.

Στο τουρνουά του Παρισιού συμμετέχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο πλέον αποκλεισμένος Carlos Alcaraz, ο οποίος βρίσκεται δεύτερος. Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Ρώσος νούμερο τρία στον κόσμο, έχασε στον δεύτερο γύρο από τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.