Ο Van de Zandschulp υποκλίνεται στον Humbert στον δεύτερο γύρο στο τουρνουά Masters της Σαγκάης

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp απέτυχε στον δεύτερο γύρο στο τουρνουά Masters της Σαγκάης. Ο παγκόσμιος αριθμός 67 έχασε με 4-6, 6-1, 2-6 από τον Ugo Humbert (ATP-34) στο κινεζικό σκληρό γήπεδο.

Ο αγώνας διεκόπη στο 2-2 στο πρώτο σετ το Σάββατο λόγω βροχής. Ο Van de Zandschulp κατέρριψε αμέσως τον 32ο Γάλλο που έκλεισε μια μέρα αργότερα, αλλά έπρεπε να αφήσει το σετ στον Humbert.

Στο δεύτερο σετ, ο Van de Zandschulp, ο οποίος έφτασε δύο φορές στον τρίτο γύρο σε επίπεδο master, κρεσέντοσε με τρία μπρέικ και χωρίς ευκαιρίες. Στο τελικό σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν ξανά: ο Humbert του έκλεψε δύο παιχνίδια και χρησιμοποίησε το μοναδικό του match point.

Πρώτη νίκη από τα μέσα Απριλίου

Στη Σαγκάη, ο Van de Zandschulp σημείωσε την πρώτη του νίκη σε τουρνουά masters από τα μέσα Απριλίου στον πρώτο γύρο. Νίκησε τον Αυστραλό Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ σε τρία σετ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Σαγκάη. Το τουρνουά ακυρώθηκε για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, ο Tallon Greekpoor σκοτώθηκε στον δεύτερο γύρο. Ο 27χρονος Ολλανδός τενίστας χρειάστηκε να αποσυρθεί με 4-6, 2-3 στον αγώνα του με τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς γιατί δεν ένιωθε καλά.