Ο Verstappen σημείωσε τον τρίτο χρόνο στη δεύτερη δοκιμασία – Παρασκευή μισή-τρίτη τρίτη ελεύθερη δοκιμασία

VT2 Σαουδική Αραβία | Εκνευριστική προπόνηση για τον Χάμιλτον

Ο Χάμιλτον δεν έχει καμία πρόσφυση στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του, παραπονιέται στον ασύρματο του μονοθεσίου. Νωρίτερα, είχε μια επικίνδυνη στιγμή με τον Sargeant.

Ο Χάμιλτον κατέχει αυτή τη στιγμή τον όγδοο ταχύτερο χρόνο γύρου.

VT2 Σαουδική Αραβία | Ξεκίνησε!

Με δεκάλεπτη καθυστέρηση, ξεκινάμε την προπόνηση. Οι Verstappen και Pérez βγήκαν αμέσως στην πίστα.

Τώρα προπονούμαστε στο σκοτάδι. Αυτό κάνει αυτή την περίοδο πιο ενδιαφέρουσα από την πρώτη, επειδή ο αγώνας του Σαββάτου διεξάγεται επίσης στο σκοτάδι.

Pérez για Horner: “Όλη η ομάδα πίσω του

Ο Sergio Perez μόλις εξέφρασε την υποστήριξή του στον Christian Horner. “Είναι ένα πρόσωπο-κλειδί για εμάς. Δεν έχει μόνο τη δική μου υποστήριξη, αλλά και την υποστήριξη ολόκληρης της ομάδας”.

“Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόσωπο στον οργανισμό και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά”.

Ο Χόρνερ δεν σχολιάζει την είδηση ότι ο υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull, Christian Horner, δεν επιβεβαίωσε αν το μέλος της ομάδας που έκανε καταγγελίες για διασυνοριακή συμπεριφορά εναντίον του έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Το BBC και η Telegraph ανέφεραν το γεγονός νωρίτερα σήμερα.

Ο Horner μίλησε για την είδηση αυτή σε συνέντευξη Τύπου στην Τζέντα, όπου διεξάγεται αυτή την εβδομάδα το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. “Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που είναι εμπιστευτικό, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό”, είπε.

Πώς θα τα πάει φέτος ο “μαχητής του δρόμου” Πέρες στην Τζέντα;

Το 2022, ο Sergio Pérez πήρε την πρώτη του pole position στην F1 στην Τζέντα. Μια μέρα αργότερα, είχε καλά χαρτιά για τη νίκη, αλλά ένα πολύ κακώς τοποθετημένο αυτοκίνητο ασφαλείας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Pérez τερμάτισε μόνο τέταρτος, ο Max Verstappen κέρδισε τον αγώνα μετά από μια εξαιρετική μάχη με τον Charles Leclerc.

Πέρυσι, ο Pérez ξαναχτύπησε. Πήρε και πάλι την pole, ενώ ο Verstappen είχε μια κακή περίοδο κατατακτήριων δοκιμών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο τριπλός πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής πάλεψε να επιστρέψει, αλλά ο Pérez δεν πρόλαβε.

Ένα χρόνο αφότου η ατυχία του στέρησε την ευκαιρία για τη νίκη, ο Μεξικανός “βασιλιάς των δρόμων” ήταν ακόμα ο καλύτερος στην Τζέντα.

Τρέχουμε από το Μπαχρέιν μέχρι τη Σαουδική Αραβία, για το δεύτερο grand prix της σεζόν. Το πρώτο το κέρδισε εύκολα ο Max Verstappen.

Έξω από το άθλημα, το Μπαχρέιν αφορούσε κυρίως την υπόθεση γύρω από τον Christian Horner, το αφεντικό της ομάδας της Red Bull, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο για υποτιθέμενη διασυνοριακή συμπεριφορά εναντίον ενός μέλους της ομάδας. Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν οι ισχυρισμοί εναντίον του επικεφαλής της FIA Mohammed Ben Sulayem στις αρχές της εβδομάδας.

Είναι μια περιπετειώδης αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Και αυτό είναι μια τεράστια υποτίμηση.

Τέλος πάντων, θα αγωνιστούμε και εμείς. Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών σύντομα στις 14:30!