Ο Verstappen στο Κατάρ – Δύο φορές το ίδιο για τον Pérez

WeLoveSports.grAangepast

Το 17ο grand prix της σεζόν διεξάγεται στο Κατάρ.

Ενημερώσεις στο blog σας; Πήγαινε στο κουδούνι

GP του Κατάρ 38/57 | Τα όρια της πίστας για τον Pérez

“Αυτό κάνει τον αγώνα μας πιο δύσκολο”, είπε ο Σέρχιο Πέρες στο ραδιόφωνο. Ο Μεξικανός είναι πολύ πιο κοντά στην πίστα και δεν μπορεί να κερδίσει ούτε πέντε δευτερόλεπτα διαφορά.

GP του Κατάρ 38/57 | Stand van zaken

Stand top-6

# Coureur
1. Max Verstappen (Red Bull)
2. Oscar Piastri (McLaren)
3. Lando Norris (McLaren)
4. George Russell (Mercedes)
5. Charles Leclerc (Ferrari)
6. Fernando Alonso (Aston Martin)

GP van Qatar 34/57 | Alonso naast de baan, Verstappen naar binnen

Pech for Fernando Alonso, die even van de baan schiet en meerdere concurrenten voorbij ziet komen. Όταν ο ίδιος είναι πιο κοντά στο μονοθέσιο, αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ακόμα και αν δεν έχει γίνει αυτό, θα πρέπει να το προσέξετε.

Ο Verstappen είναι πίσω για το δεύτερο στοπ.

GP του Κατάρ 31/57 | Γαλήνια σκουριά από το γκαζάρισμα της Red Bull

GP van Qatar 28/57 | Straf voor Pérez

Αυτό δεν είναι το Σαββατοκύριακο του Σέρχιο Πέρες. Μετά από μια δύσκολη κούρσα, ένα ατύχημα στο σπριντ και ένα τρομερό μηχανικό ατύχημα που τον ανάγκασε να φύγει από τα πιτς, ο οδηγός του έμεινε πίσω 5 δευτερόλεπτα από την πτώση του.

De Mexicaan heeft meerdere keren de baanlimiet overschreden en wordt bestraft.

GP του Κατάρ 27/57 | Η Pirelli επιθεώρησε τις ταινίες του Lawson και της McLaren

GP van Qatar 24/57 | How gaat het achter de leider?

Ο Piastri έφυγε από την P2 και έφυγε από την πίστα, αλλά το γκάζι έφυγε από τα οκτώ δευτερόλεπτα. Στα δύο δευτερόλεπτα του Piastri, ο Alonso βγαίνει σε μια άλλη θέση.

Οι Norris, Leclerc και Ocon συμπληρώνουν την κορυφή. Ο Ράσελ, χάρη στο δράμα του στην τελευταία εκκίνηση, φτάνει σύντομα στις τελευταίες θέσεις. Το DRS του Οκόν τον έφερε στο κέντρο.

Ο Pérez, που ξεκίνησε από τα πιτς, είναι πολύ προσεκτικός στις αρνητικές θέσεις.

GP του Κατάρ 18/57 | Verstappen soeverein

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ακούει τις φιλοφρονήσεις του μηχανικού του για το πώς έβγαλε τις ζώνες του. Έχει αφήσει μόνο δύο δολάρια για να τον βάλει στο σπίτι του και τον συμβουλεύει να βγάλει τα πάντα για να βγάλει τα ρούχα του και να βγάλει τα ρούχα του. Από εκεί και πέρα θα έρθει να πάρει καινούργιες ζώνες. Έχει εν τω μεταξύ μια πολύ μεγάλη σημασία για την ταυτόχρονη σχέση του με τον Αλέξανδρο Αλμπόν που τον κρατάει μόνο για τον εαυτό του. Ο Γουίλιαμς-κουρέας πρέπει να επιστρέψει ξανά στο σπίτι του.

Inmiddels is het gat met Piastri, die in verkeer terecht kwam, opgelopen naar negen secondden.

GP του Κατάρ 12/57 | Verstappen loopt uit

Ο Φερστάπεν άφησε το προβάδισμά του στον Πιάστρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Πιάστρι είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Verstappen θα πρέπει να είναι ακόμα πιο κοντά.

GP του Κατάρ 11/57 | Stand van zaken

Top-6 GP Κατάρ

# Coureur
1. Max Verstappen (Red Bull)
2. Oscar Piastri (McLaren)
3. Fernando Alonso (Aston Martin)
4. Charles Leclerc (Ferrari)
5. Lando Norris (McLaren)
6. Pierre Gasly (Alpine)

GP van Qatar 7/57 | Hülkenberg staat te slapen

Δέκα δεύτερα χτυπήματα για τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Duitser πηγαίνει στην εκκίνηση στο πλευρό του Carlos Sainz και αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

GP του Κατάρ 5/57 | Safetycar μπροστά, Verstappen μακριά

De safetycar is inmiddels weer naar binnen and Verstappen is heel erg goed bij de les. Ο ίδιος έβαλε μια βόλτα με το νούμερο δύο του Piastri.

GP του Κατάρ 1/57 | Hamilton and Russell niet blij

Ο Χάμιλτον λέει από το ραδιόφωνο ότι τον πήρε η ομάδα του. Ο Ράσελ είναι στο πλευρό του και δεν βλέπει τίποτα. Όταν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ότι ο Φερστάπεν θα έχει την ίδια στιγμή το Mercedessen στην καρδιά του. Ο Χάμιλτον μπαίνει στην πρώτη θέση, ο Ράσελ περνάει από πάνω του και από εκεί ο Φερστάπεν. Ο Ράσελ δεν μπορεί να τον αφήσει να φύγει και ο Χάμιλτον είναι έτοιμος να σταματήσει. Ένα αγώνισμα είναι πολύ δύσκολο.

Ο Ράσελ είναι εν τω μεταξύ δεσμευμένος. Το αυτοκίνητό του ελέγχεται και έχει πάρει καινούργιες ζώνες.

GP van Qatar 1/57 | Mercedessen raken elkaar

Ο Χάμιλτον και ο Ράσελ απομακρύνονται από την εκκίνηση, αλλά στην τελευταία εκκίνηση συναντούν τον Έλκααρ σε αγώνα. Ο Χάμιλτον είναι μια μπάντα που είναι πολύ καλή και ωραία, ο Ράσελ είναι επίσης πολύ καλός.

GP του Κατάρ | Ο GP και ο Webber είναι καλύτεροι από τον GP.

GP van Qatar | De officiële startopstelling

GP van Qatar | Sainz niet van start

Δεν υπάρχει κανένας αγωνιστής που να έχει ξεκινήσει σήμερα, αλλά η πρώτη εκκίνηση της ημέρας είναι ήδη γνωστή. Ο Carlos Sainz δεν θα είναι σήμερα στην πίστα. Ο Κουέρ της Ferrari έχει ένα πρόβλημα με το εμπορικό σήμα.

GP του Κατάρ | Δεν είναι μακρύτερα από 18 γύρους στις ζώνες

Η διοργάνωση έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Zorgen over de bandenslijtage op het circuit in Lusail hebben ervoor gezorgd dat de coureurs maximaal 18 rondjes met een nieuw setje banden mogen doen.

De angst for klapbanden zit er goed in wat betekent dat iedere coureurs minstens drie keer moet stoppen for vers rubber. Ο αγώνας στο Κατάρ έχει 57 κούρσες.

GP του Κατάρ | Ο Pérez ξεκινά από τα πιτς

Ο Μεξικανός της Red Bull έχει αφήσει ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης του με το αυτοκίνητό του τις επισκευές που πρέπει να κάνει και πρέπει να ξεκινήσει από τα πιτς. Επίσης, θα πρέπει να πάρει και μια επιπλέον ώρα.

Pérez moest na een desastreuze kwalificatie al genoegen nemen met een dertiende plaats, maar zal nu dus nog veel meer coureurs moeten inhalen for een goed resultaat.

GP του Κατάρ | Εύνοια για τον Verstappen

Bij aankomst op het circuit is er een erehaag voor de wereldkampioen. Είναι πολύ κοντά σε αυτό το σημείο.

GP του Κατάρ | Ο τίτλος της υπερπροσπάθειας: η κατάληψη του Verstappen σε πέντε στιγμές

De eerste titel volgde op een zenuwslopende ontknoping, de tweede behaalde hij vrij soeverein na een moeizame start. Ο τρίτος τίτλος για τον Max Verstappen είναι ο τίτλος της υπέρβασης.

Zijn renstal Red Bull Racing is al voor de eerste testdag de gedoodverfde kampioen. Μέσα στην ομάδα ο Verstappen συναντήθηκε με τον αριθμό ένα. Και τώρα δεν μπορεί να τον αφήσει να μιλήσει. Δεν είναι κυρίαρχος ως ο 26χρονος Λιμπεργκέρ, αλλά ούτε και ο πρώτος σκόρερ της Φόρμουλα 1.

GP του Κατάρ | Τι γίνεται με τον Verstappen;

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά και στο σπριντ της Παρασκευής, όπου ο Verstappen ήταν ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν δύσκολο: ο Ολλανδός δεν θα κάνει τους επόμενους αγώνες. Τι μπορεί να γίνει τώρα γι’ αυτούς;

Οι Ολλανδοί κατέκτησαν ένα ρεκόρ σε πέντε αγώνες σε ένα αγώνα για να κερδίσουν. Heeft er dit jaar al dertien te pakken en met nog zes races te gaan (die van vandaag inbegrepen) ligt een verbetering van dat record for het grijpen.

Επίσης, το ρεκόρ του αριθμού των βάθρων σε μια διοργάνωση, οκτώ, μπορεί να αλλάξει. Ο Verstappen έδειξε το σερί του σε μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από την τελευταία τριάδα.

Het record van meeste WK-punten in een seizoen is de volgende op de lijst. Οι Ολλανδοί έχουν τώρα 407 πόντους, το δικό τους ρεκόρ από το 2022 είναι 454 πόντοι.

GP του Κατάρ | Ούτε καν προς τα εμπρός

Ο Verstappen για το τελευταίο γύρο του αγώνα με τον Pérez στο Κατάρ

Max Verstappen is voor de derde keer op rij wereldkampioen in de Formule 1 geworden. Μετά από ένα uitvalbeurt του Sergio Pérez στο μισό του sprintrace του Grand Prix του Κατάρ, ο superieure coureur της Red Bull δεν ήταν πιο προσεκτικός.

Ο Verstappen εμφανίστηκε ως ο δεύτερος τερματίσας του Oscar Piastri της McLaren. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για να παρατείνει τον τίτλο του. Ο Ολλανδός θα πρέπει στο σπριντ να τερματίσει στην τελευταία εικοσάδα για να κερδίσει τον τίτλο, ενώ ο Pérez δεν θα πρέπει να τερματίσει στην τελευταία εικοσάδα.

De spanning om de wereldtitel in de Formule 1, als die er nog in zat de laatste tijd, is eruit. Max Verstappen werd zaterdagavond for de derde keer wereldkampioen omdat zijn ploeggenoot Sergio Pérez van de baan was geschoten. Όχι ότι αυτό είχε γίνει από τον Pérez ο αγώνας είχε τελειώσει, αλλά η δεύτερη θέση που ο Verstappen πήρε από τον Oscar Piastri ήταν επίσης πολύ σημαντική για τον τίτλο.

De hoofdrace van de Grand Prix van Qatar wordt vanavond om 19.00 uur verreden and zal geen factor zijn voor de eerste plaats in de WK-stand. Αυτός είναι ο αγώνας για τους φιλάθλους που ακολουθούν. Ο Pérez βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση, αλλά ο Lewis Hamilton και ο Fernando Alonso δεν έχουν απομακρυνθεί.