Παρά τα περιττά λάθη, ο Ντιμιτρόφ είναι ο πρώτος ημιτελικός στο Ρότερνταμ

WeLoveSports.gr

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι ο πρώτος ημιτελικός του ABN Amro Open. Ο Βούλγαρος ήταν πολύ δυνατός για τον Καζάκο Aleksandr Shevchenko σε τρία σετ στο Ahoy: 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Ο Ντιμιτρόφ θα συναντήσει τον Άλεξ ντε Μιναούρ στα ημιτελικά. Ο Αυστραλός νίκησε τον πρώην νικητή Andrei Rublev από τη Ρωσία σε τρία σετ: 7-6 (5), 4-6 και 6-3.

Παρά τη νίκη, ο Ντιμιτρόφ, ο νούμερο δεκατρείς στον κόσμο, δεν ήταν πραγματικά ικανοποιημένος με το παιχνίδι του “Δεν θέλω να τον πουλήσω κοντά, αλλά δεν έπαιξα πολύ καλά. Έκανα πολλά περιττά λάθη. Αύριο μου το επίπεδο θα πρέπει να αυξηθεί», είπε.

Στη συνέχεια, ο Βούλγαρος θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Αυστραλού Άλεξ ντε Μινάουρ και του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ. Απόψε στο πρόγραμμα είναι και οι προημιτελικοί Tallon Greek Spoor-Emil Ruusuvuori και Jannik Sinner-Milos Raonic.

Ο Ντιμιτρόφ είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στο Ρότερνταμ. Ο 32χρονος Βούλγαρος συμμετέχει για δέκατη φορά. Το 2018 έφτασε στον τελικό, όπου έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Το νούμερο δεκατρία στον κόσμο ξεκίνησε φέτος δυνατά. Κέρδισε ήδη το τουρνουά του Μπρίσμπεϊν τον Ιανουάριο.