Ποδόσφαιρο: Η γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα εξελέγη στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ιάπωνας μέσος Ρέο Χατάτε και ο επιθετικός Ντάιζεν Μαέντα πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στη σκωτσέζικη Premiership της σεζόν, καθώς η Σέλτικ (10) νίκησε 3-0 τη Λίβινγκστον εκτός έδρας το Σάββατο.

Ο Ρέο Χατάτε της Σέλτικ εκτελεί πέναλτι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Σκωτσέζικης Premiership με τη Λίβινγκστον στο στάδιο Almondvale στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 ( WeLoveSports).

Ο Hatate σκόραρε πέναλτι στο 14ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ πριν οι φιλοξενούμενοι μείνουν με παίκτη λιγότερο στο 28ο λεπτό, αφού ο τερματοφύλακας Joe Hart βγήκε από τη γραμμή του για να απομακρύνει τον Mohammed Sangare χωρίς να αγγίξει τη μπάλα στην άκρη της περιοχής.

Αλλά η Σέλτικ διπλασίασε το προβάδισμά της στο 48ο λεπτό, όταν ο Ματ Ο’Ράιλι έπιασε το ριμπάουντ από τη δεξιά σέντρα του Κιόγκο Φουρουχάσι, την οποία ο Μαέντα είχε χάσει για ένα μέτρο.

Ο Maeda επανορθώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν έπιασε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό πόδι έξω από την περιοχή.

Ο Daizen Maeda (R) της Σέλτικ σκοράρει κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Σκωτσέζικης Premiership με τη Λίβινγκστον στο στάδιο Almondvale στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)