Ποδόσφαιρο: Η Ιντσέον νίκησε με 4-2 τη Μαρίνος στην πρεμιέρα των ομίλων του ACL

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ερνάντες σκόραρε δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά και βοήθησε την ντεμπούτο της στο Ασιατικό Πρωτάθλημα, Incheon United, να νικήσει με 4-2 τη βαριά ομάδα της J-League, Yokohama F Marinos, στην πρεμιέρα του ομίλου G την Τρίτη.

Ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μια καθοριστική εμφάνιση ερχόμενος από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας της K League, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την περιορισμένη κατοχή της μπάλας στο Nissan Stadium, εκθέτοντας επανειλημμένα τους πρωταθλητές της J1 στην αντεπίθεση.

Ο Takuma Nishimura ισοφάρισε αφού η Incheon είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ και ο Ryo Miyaichi διαμόρφωσε το τελικό 2-2 αφού ο κορεατικός σύλλογος είχε ανακτήσει το προβάδισμα χάρη σε μια εξαιρετική αντεπίθεση του εξτρέμ Gerso.

Ο επιθετικός της Yokohama F Marinos, Takuma Nishimura (30), κάθεται στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι παίκτες της Incheon United πανηγυρίζουν τη νίκη τους με 4-2 κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον όμιλο G του Ασιατικού Champions League στο Nissan Stadium στη Yokohama στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Hernandes μπήκε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό και γρήγορα έκανε αισθητή την παρουσία του με μια μακρινή προσπάθεια.

Ο αναπληρωματικός έσπασε το αδιέξοδο στο 75ο λεπτό, καθώς η Incheon ανέβαινε στο δικό της μισό.

Στη συνέχεια διπλασίασε το προβάδισμα με σουτ έξω από την περιοχή, αφού η Incheon ανέκτησε γρήγορα την κατοχή σε επιθετική περιοχή.

Ο προπονητής της Μαρίνος, Κέβιν Μουσκάτ, δήλωσε ότι η ομάδα του είχε κάνει τα πράγματα πάρα πολύ εύκολα για τους φιλοξενούμενους.

“Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ στην έδρα σου, ακυρώνεις όλα τα υπόλοιπα για την απόδοση”, δήλωσε ο Muscat. “Νομίζω ότι σχεδόν κάθε φορά που επιτίθεντο έβαζαν γκολ εναντίον μας. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιωθεί και μάλιστα γρήγορα.

Σε έναν άλλο αγώνα του ACL, η Kawasaki Frontale κέρδισε την Johor Darul Ta’zim της Μαλαισίας με 1-0 για τον όμιλο Ι στο στάδιο Sultan Ibrahim στο Johor Bahru.

Ο Μαρσίνιο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τόρου Ονίκι με ακροβατικό ποδηλατοκτύπημα στο 45ο λεπτό.