Ποδόσφαιρο: Η ιστορία των τεχνών και της χειροτεχνίας στη Γαλλία

Το 26ο home run του κορυφαίου του MLB Shohei Ohtani στη σεζόν έδωσε τη δυνατότητα στους Los Angeles Angels να επιστρέψουν στη νίκη με 2-1 επί των Chicago White Sox.

Μία ημέρα μετά το 25ο homer του Matt Olson της Atlanta Braves της National League, και τέταρτο σε τρία παιχνίδια, ο Ohtani, ηγέτης της American League, ανέκτησε την πρωτιά στο MLB με ένα μακρύ, εναρκτήριο χτύπημα στο παιχνίδι.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χαιρετάει το bullpen φορώντας ένα κράνος πολεμιστή σαμουράι μετά από ένα solo home run στο τέταρτο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Chicago White Sox στις 26 Ιουνίου 2023 στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια.( WeLoveSports) == WeLoveSports

Οι Άγγελοι κέρδισαν στο κάτω μέρος του ένατου inning αφού ο Mike Trout και ο Ohtani πήραν δύο βάσεις στις μπάλες. Μια διπλή κλοπή επέτρεψε σε κάθε δρομέα να κερδίσει μια βάση πριν μια άγρια ρίψη από τον αριστερόχειρα reliever Aaron Bummer επιτρέψει στον Trout να γλιστρήσει με το κεφάλι στο σπίτι και να σκοράρει το αποφασιστικό run.

Οι White Sox προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο inning στο Angel Stadium όταν ο Luis Robert Jr. απέσυρε τον αρχικό pitcher των Angels Reid Detmers για το 22ο home run του.

Ο Οχτάνι αποσύρθηκε με strikes στο πρώτο inning, αλλά ισοφάρισε στο τέταρτο στο δεύτερο at-bat του απέναντι στον Ντίλαν Σις των White Sox. Ο δεξιόχειρας προσπάθησε να ξεφύγει με μια μπάλα 3-1, αλλά αυτή ήρθε μέσα και ο Ohtani την πέταξε στην κερκίδα του δεξιού γηπέδου.

Τελείωσε το παιχνίδι με 1 προς 3 με δύο strikeouts, έναν περίπατο και την 11η κλεμμένη βάση του.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα solo home run στο τέταρτο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Chicago White Sox, στις 26 Ιουνίου 2023, στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports) == WeLoveSports