Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι απέφυγαν τη σκούπα της σειράς χάρη στον Σοχέι Οχτάνι, που σκόραρε τον 42ο αστακό

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 42ο home run του στην Αμερικανική Λίγκα ανάμεσα στα τρία home runs που σημείωσε την Τετάρτη. Οι Los Angeles Angels νίκησαν με 2-0 τους Texas Rangers και απέφυγαν τη σκούπα της σειράς.

Ο αμφίδρομος σταρ εκτόξευσε μια γρήγορη μπαλιά του Jon Gray 1-0 πάνω από τον τοίχο του κεντρικού γηπέδου για να δώσει προβάδισμα 1-0 στους Angels στο πρώτο ίνινγκ στο Globe Life Field στο Άρλινγκτον.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει ένα solo home run, το 42ο home run του στη σεζόν, στο πρώτο inning ενός αγώνα εναντίον των Texas Rangers στις 16 Αυγούστου 2023 στο Globe Life Field στο Arlington του Τέξας ( WeLoveSports).

Ο Οχτάνι είχε επίσης δύο singles μέσα στο γήπεδο σε μια μέρα 3-4, ανεβάζοντας τον μέσο όρο του στο 0,306.

Ο Reid Detmers (3-9) έφτασε σε απόσταση πέντε outs από το δεύτερο no-hitter της καριέρας του μετά το πρώτο του τον Μάιο του 2022.

Ο αριστερόχειρας των Angels αντικαταστάθηκε από τον Reynaldo Lopez όταν το no-hitter του διακόπηκε στο όγδοο inning από ένα διπλό του Marcus Semien. Ο Detmers είχε πέντε strikeouts και τέσσερα walks σε 7-1/3 λεπτά.

Οι Άγγελοι πρόσθεσαν ένα πολυπόθητο ράνκινγκ ασφαλείας όταν ο Matt Thaiss χτύπησε έναν αστακό στο κέντρο στο ένατο inning.

Ο Carlos Estevez ξεπέρασε μια εμπλοκή δύο out στο ένατο παιχνίδι για την 26η του διάσωση. Ο Γκρέι (8-6) υπέστη την ήττα, αφού εργάστηκε επτά ίννινγκς για μόλις ένα ράνκινγκ.

Ο μάνατζερ των Angels, Phil Nevin, δήλωσε την ίδια μέρα ότι το επόμενο ξεκίνημα του Ohtani θα είναι πιθανότατα στο εντός έδρας παιχνίδι της 23ης Αυγούστου με τους Cincinnati Reds, αφού έχασε τη σειρά του στο rotation λόγω κόπωσης του χεριού του.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο δεξιός χειριστής των Minnesota Twins, Kenta Maeda, έλαβε μηδενική απόφαση, αφού επέτρεψε τρία ρανς σε τέσσερις και πλέον innings σε μια ήττα με 8-7 από τους Detroit Tigers.

Ο Shohei Ohtani (2ος από αριστερά) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του Los Angeles Angels μετά τη νίκη επί των Texas Rangers στις 16 Αυγούστου 2023, στο Globe Life Field στο Arlington του Τέξας ( WeLoveSports).