Ποδόσφαιρο: Οι Μαρίνος της J-League νίκησαν με 5-3 τη Μαν Σίτι χάρη σε διπλή μπαλιά του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να νικήσει με 5-3 την πρωταθλήτρια της J-League Γιοκοχάμα F Marinos στο διεθνές φιλικό της Κυριακής στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο.

Επισκεπτόμενοι την Ιαπωνία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, οι νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν δύσκολο έργο απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα της Μαρίνος.

Η ομάδα της J-League ενθουσίασε τους οπαδούς της στο κοινό των 61.618 θεατών, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Anderson Lopes στο 27′ και διπλασιάζοντας το προβάδισμα με γκολ του Ken Matsubara 10 λεπτά αργότερα.

Ο Ken Matsubara σκοράρει για την Yokohama F Marinos κατά τη διάρκεια της ήττας 5-3 από τη Manchester City σε διεθνές φιλικό στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 23 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα αντέδρασαν στα τέλη του ημιχρόνου με γκολ του Τζον Στόουνς και του Χουλιάν Άλβαρεζ, η ισοφάριση του οποίου ήρθε μετά από γκάφα του τερματοφύλακα της Μαρίνος, Τζουν Ιτσιμόρι.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ Χάαλαντ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε γρήγορα το προβάδισμα στους τουρίστες. Ο Ισπανός διεθνής Rodri έκανε το 4-2, ο Kenta Inoue μείωσε για την Marinos πριν ο Haaland πετύχει το τελευταίο γκολ του αγώνα στις καθυστερήσεις.

“Ήταν σπουδαίο για εμάς να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σε διαφορετικές συνθήκες από αυτές που έχουμε συνηθίσει”, δήλωσε ο Στόουνς, η ομάδα του οποίου αντιμετωπίζει την Τετάρτη την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου σε ένα άλλο φιλικό στο Τόκιο.

Ο Erling Haaland της Manchester City (μπροστά δεξιά) πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του κατά τη διάρκεια της νίκης των πρωταθλητών Ευρώπης με 5-3 επί της Yokohama F Marinos σε διεθνή φιλικό αγώνα στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 23 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)