Ποδόσφαιρο: Ο Ντάρβις χάνει, αλλά κάνει ρεκόρ στο ιαπωνικό MLB

Ο Γιου Ντάρβις επέτρεψε τέσσερα τρεξίματα σε επτά innings και έχασε. Οι San Diego Padres έχασαν με 4-1 από τους Baltimore Orioles τη Δευτέρα.

Ο Darvish (8-8), ο οποίος έδωσε οκτώ χτυπήματα και ένα walk, έκανε έξι strike out στο Petco Park και έκανε το ρεκόρ των περισσότερων strike out στο MLB για Ιάπωνα παίκτη (1.919), ξεπερνώντας κατά ένα τον Hideo Nomo.

Ο Ράιαν Ο’Χερν έβγαλε 1-2 σκούπα χωρίς άουτ στο δεύτερο γύρο από τον Ντάρβις για ένα σόλο χόουμ ραν, καθώς οι Όριολς σκόραραν με το πρώτο τους χτύπημα στο παιχνίδι.

Ο pitcher των San Diego Padres Yu Darvish ρίχνει εναντίον των Baltimore Orioles κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Petco Park στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια στις 14 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Ντάρβις επέτρεψε δύο χτυπήματα και ένα περίπατο για να γεμίσει τις βάσεις στο πέμπτο παιχνίδι με ένα άουτ, και το αντίθετο διπλό του Γκούναρ Χέντερσον στην αριστερή γωνία του γηπέδου καθάρισε τις βάσεις για το 4-0.

Ο δεξιόχειρας ισοφάρισε και στη συνέχεια έθεσε το ιαπωνικό ρεκόρ στο έκτο inning, όταν απέκρουσε τους Ryan Mountcastle και Ramon Urias με fastballs τρίτου βήματος.

Ο Garrett Cooper σημείωσε το μοναδικό run των Padres με ένα σόλο σουτ του Grayson Rodriguez (3-3) στο πρώτο μισό.

Στο Globe Life Field στο Άρλινγκτον του Τέξας, το αστέρι των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, δεν σημείωσε κανένα χτύπημα σε τρία at-bats στην ήττα με 12-0 από τους Texas Rangers.