Ποδόσφαιρο: Ο Ρίο Χατάτε σκοράρει και η Σέλτικ νικά την Κιλμάρνοκ

Ο Ιάπωνας μέσος Ρέο Χατάτε σκόραρε και έδωσε μια ασίστ, καθώς η Σέλτικ νίκησε 3-1 εντός έδρας την Κιλμάρνοκ για την Premiership της Σκωτίας το Σάββατο.

Ο Hatate έδειξε πολύ καλό άγγιγμα για να παρακάμψει τον μάρτυρά του πριν μπουκάρει στην περιοχή και βρει την πάνω αριστερή γωνία στο 22ο λεπτό στο Celtic Park για το δεύτερο γκολ του στη σεζόν.

Ο Reo Hatate της Σέλτικ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Κιλμάρνοκ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σκωτσέζικης Premiership στο Celtic Park στη Γλασκώβη της Σκωτίας στις 7 Οκτωβρίου 2023 ( WeLoveSports).

Ακολούθησε μια τυχαία ασίστ στο 33ο λεπτό, όταν ο Hatate μπλόκαρε κατά λάθος μια πάσα του Luis Palma. Αφού συγκρούστηκε με τον Ιάπωνα παίκτη, η μπάλα έπεσε στον Πάλμα, ο οποίος με πλασέ στο δοκάρι έξω από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο Ντέιβιντ Γουάτσον μείωσε με γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 72′ από αντεπίθεση, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Ιάπωνα επιθετικού Daizen Maeda από κόρνερ επέτρεψε στον Greg Taylor να ολοκληρώσει το σκορ 10 λεπτά αργότερα για τους πρωταθλητές.