Ποδόσφαιρο: Ο Τακούμα Ασάνο σκοράρει δύο φορές και σφραγίζει την πρώτη νίκη της Μπόχουμ στην Bundesliga

Ο Ιάπωνας επιθετικός Τακούμα Ασάνο βοήθησε την Μπόχουμ να φτάσει στην πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga την Παρασκευή, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ντάρμσταντ.

Ο Ασάνο πέτυχε το δεύτερο διπλό του στη σεζόν, ανεβάζοντας τον απολογισμό του στα τέσσερα γκολ και χαρίζοντας στην Μπόχουμ την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

“Είμαι ανακουφισμένος, αλλά δεν αισθάνομαι ασφαλής”, δήλωσε ο Ασάνο, ο οποίος γίνεται 29 ετών την ερχόμενη Παρασκευή. “Τα δύσκολα παιχνίδια έρχονται πυκνά και γρήγορα, οπότε θέλω να προετοιμαστώ καλά.

Ο Takuma Asano (C) της Μπόχουμ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του αφού σκόραρε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της γερμανικής Bundesliga με την Darmstadt στο Merck-Stadion am Bollenfalltor στο Darmstadt στις 3 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο ταχύτατος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό στο Merck-Stadion am Bollenfalltor, ελέγχοντας με το αριστερό του πόδι μια αποκρούσιμη πάσα λίγο πριν φτάσει στον τερματοφύλακα της Darmstadt, Marcel Schuhen, και κατευθύνοντας αμέσως την μπάλα στον αέρα με το δεξί του πόδι.

Ο Fabian Nurnberger ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα, αλλά ο Asano πέτυχε το νικητήριο γκολ στην αριστερή πάνω γωνία στο 54′, πριν η Darmstadt αποβάλει τον Fabian Holland με 20 λεπτά να απομένουν.

“Μπόρεσα να δημιουργήσω μια αλλαγή με την πρώτη μου επαφή για να τελειώσω με σουτ”, δήλωσε ο Asano για το πρώτο του γκολ. “Ήμουν σε θέση να χτυπήσω (το δεύτερο) όπως το είχα φανταστεί.

Η Μπόχουμ είχε οκτώ βαθμούς και βρισκόταν στην 13η θέση πριν από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες πριν από την Παρασκευή.