Τένις: Kato και Sutjiadi στο διπλό γυναικών στο US Open

Η Γιαπωνέζα Miyu Kato και η Ινδονήσια Aldila Sutjiadi κέρδισαν τις Ρωσίδες Ekaterina Alexandrova και Aliaksandra Sasnovich από τη Λευκορωσία με 7-5, 6-3 στον πρώτο γύρο του διπλού γυναικών στο τουρνουά τένις US Open την Τετάρτη.

Η Kato και η Sutjiadi αποκλείστηκαν από το Γαλλικό Όπεν τον Ιούνιο, αφού μια μπάλα που χτύπησε η Kato ανάμεσα στους πόντους χτύπησε ένα ball boy κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου. Αποκλείστηκαν επίσης στον τρίτο γύρο του Australian Open τον Ιανουάριο και του Wimbledon τον Ιούλιο στα φετινά τουρνουά Grand Slam.

Και οι δύο παίκτες μετέτρεψαν δύο από τα τέσσερα break points τους, ενώ οι Alexandrova και Sasnovich δεν κατάφεραν να μετατρέψουν καμία από τις τρεις ευκαιρίες τους.

Η Miyu Kato από την Ιαπωνία (κάτω) και η Aldila Sutjiadi από την Ινδονησία παίζουν τον αγώνα του πρώτου γύρου του διπλού γυναικών εναντίον των Ekaterina Alexandrova από τη Ρωσία και Aliaksandra Sasnovich από τη Λευκορωσία κατά τη διάρκεια του U.S. Open πρωταθλήματος τένις στη Νέα Υόρκη στις 30 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Κρατήσαμε καλά το σερβίς μας. Δεν έχω φτάσει ποτέ σε τελικό και θέλω να φτάσω εκεί”, δήλωσε η Kato, της οποίας η καλύτερη επίδοση σε Grand Slam στα διπλά γυναικών χρονολογείται από το Australian Open του 2017.

Ανέκαμψε από τον αμφιλεγόμενο αποκλεισμό της από το διπλό γυναικών στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, κερδίζοντας το πρωτάθλημα μεικτού διπλού του Γαλλικού Όπεν.