Το CS2 είναι τώρα αναπαραγώγιμο στο FACEIT με τόνους νέων χαρακτηριστικών

Ομάδα ESL FACEIT (EFG), μια εταιρεία ψυχαγωγίας που επικεντρώνεται στα esports και το video gaming, αποκάλυψε ότι Counter-Strike 2 (CS2) είναι τώρα playable στο FACEIT. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ανταγωνιστική πλατφόρμα παιχνιδιών για να δοκιμάσουν και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ενώ ανταγωνίζονται εκατομμύρια παίκτες.

Το FACEIT επιτρέπει στα παιχνίδια να μετατρέψουν τα esports σε μια άκρως κοινωνική εμπειρία, να ανταγωνίζονται σε τουρνουά και να ανεβαίνουν στην κατάταξη. Αξιοποίηση του Minerva, μια λύση anti-cheat και chat moderation βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη, η πλατφόρμα επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν εμπειρίες χωρίς απάτες σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Η δέσμευση των παικτών ενισχύεται περαιτέρω από ένα εποχιακό σύστημα Elo που επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν πραγματικά τις δυνάμεις τους. Η πρώτη σεζόν επιδιώκει να προσφέρει απαράμιλλες ανταγωνιστικές εμπειρίες που θα κορυφωθούν με την εναρκτήρια πρώτη FPL Proving Grounds: Το απόλυτο μονοπάτι προς την επαγγελματική καριέρα. Τα χρηματικά βραβεία περιμένουν τους καλύτερους παίκτες, με ένα prize pool ύψους $100,000 που θα διανεμηθεί μεταξύ των κορυφαίων παικτών της κατάταξης Challenger.

Εν τω μεταξύ, οι τρεις πρώτοι παίκτες του FPL Proving Grounds θα λάβουν απευθείας προσκλήσεις για το FPL και θα λάβουν μηνιαίο επίδομα για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στον esports.

Το FLP Proving Grounds έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επαγγελματικές ευκαιρίες σε φιλόδοξους παίκτες από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση θα πραγματοποιείται κάθε τέσσερις μήνες, λειτουργώντας ως νέος προκριματικός του FPL και συνδέοντας παίκτες στην Αμερική και την Ευρώπη.

Το FLP έχει πλέον ξεκινήσει στο Counter-Strike 2, καλωσορίζοντας μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στο FACEIT, το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης τη λειτουργία Super Match, η οποία επιτρέπει στους παίκτες Plus και Premium να επιλέξουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του επόμενου αγώνα τους.

Επιπλέον, η λειτουργία επιλογής διακομιστών του FACIT είναι πλέον διαθέσιμη και για τους Ευρωπαίους παίκτες, επιτρέποντας στους παίκτες της CIS να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητά τους.

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος της EFG, Niccolo Maisto, σχολίασε τη σημασία των σημερινών βελτιώσεων.

Κατά την τελευταία δεκαετία, είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με την κοινότητα της CS για να δημιουργήσουμε το FACEIT, μια πλατφόρμα ικανή να ενισχύσει ολόκληρο το οικοσύστημα της CS και την αθλητική της σκηνή. Το CS2 είναι ένα απίστευτα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο που μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας σε αυτή την αποστολή σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα.

Niccolo Maisto, συν-διευθύνων σύμβουλος, EFG

Ο Maisto πρόσθεσε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να “απευθύνουμε ένα θερμό καλωσόρισμα” σε όλους τους λάτρεις του Counter-Strike, τις ομάδες, τους δημιουργούς περιεχομένου και τους διοργανωτές εκδηλώσεων. Είπε ότι η FACEIT είναι σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη αυτών των ανθρώπων και στην ανάπτυξη της κοινότητας CS2.