Το Grand Prix της Ιαπωνίας ξεκίνησε στις 07.00 – Ο Verstappen ξεκινά από την pole position

Horner prijst Verstappen de hemel in

Απολύτως εκπληκτικό‘ el ‘out of this world‘, oftewel verbluffend en buitenaards. Η Red Bull-teambaas παρατήρησε την επιτυχία του Verstappen στην Ιαπωνία.

Μια πίστα F1 διαθέτει τρεις “τομείς” και πολλές φορές ένας οδηγός βρίσκεται σε ένα από αυτά τα σημεία που είναι πιο κοντά. Αλλά ο Verstappen ήταν τέλειος σε ένα από τα δύο μέρη του δρόμου.

Hij ging met de goede snelheid de bochten, stuurde daar perfect weer uit en nam op precies de juiste moments risico. Ο Χόρνερ το βρήκε υπέροχο.

Red Bull-μπάας Horner tevreden over kwalificatie: “Verstappen was buitenaards

Ο Τσουνόντα λέει ότι είναι ο καλύτερος…

Στην Ιαπωνία, στην οποία διεξάγονται οι αγώνες, ο Yuki Tsunoda είναι ένας από τους κρατούμενους. Ξεκίνησε τον αγώνα του με μια εξαιρετική κούρσα σε αρνητικές θέσεις.

De AlphaTauri-coureur maakt dit seizoen veel indruk and maakt het best jaar uit zijn F1-loopbaan door. Ο Tsunoda ξεκίνησε την κατάσχεση από τον Nyck de Vries wat moeizaam, σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν πολύ αργά για να το κλέψει.

Όμως, ανά grand prix ήταν καλύτερα για τον Tsunoda. Όσο ο ίδιος σε προηγούμενες επιδρομές ήταν πολύ γνωστός για το ρυθμό του (ο Tsunoda μπορούσε να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση μέσω του ραδιοφώνου), τόσο ο ίδιος είχε έναν εξαιρετικό οδηγό.

‘Mensen kunnen weer hun mond houden’

Η διάταξη του εντύπου 1 είναι εδώ. Μετά από ένα μακρύ Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη, όπου ο Verstappen δεν είχε το τελευταίο σκέλος του kwalificatie και την ημέρα της Δευτέρας με το χρονοδιάγραμμα του αυτοκινήτου ασφαλείας δεν ήταν πιο γρήγορος από το προηγούμενο, ο Ολλανδός βρίσκεται στην Ιαπωνία “σύντομα” στην πρώτη θέση. Για δεύτερη φορά φέτος και για 29η φορά στην καριέρα του.

Και σε μια στιγμή που κανείς δεν ήταν στο γήπεδο, ο αριθμητικά δεύτερος Oscar Piastri έπρεπε να περάσει περισσότερο από ένα μισό δευτερόλεπτο.

“Singapore is vergeten, daar merken we niks meer van”, δήλωσε ο Verstappen na afloop van de kwalificatie. “Και όσοι λένε ότι αυτό είναι διαφορετικό και κάνουν όλους τους υπαινιγμούς, θα πρέπει να το βάλουν στο μυαλό τους”.

Διαβάστε περισσότερα μέσω του παρακάτω συνδέσμου: