Η Betsson και η Hacksaw ενώνουν τις δυνάμεις τους για περιεχόμενο στην Ισπανία

Ως αποτέλεσμα, τα πολλά καινοτόμα και πρωτότυπα παιχνίδια του προμηθευτή θα παρουσιαστούν μαζί με τα τυχερά παιχνίδια και τα παιχνίδια μετρητών. Betsson Ισπανία. Και οι δύο εταιρείες είναι αποφασισμένες να επεκτείνουν την παρουσία τους στην αγορά και να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τις προσοδοφόρες ευκαιρίες που προσφέρει ο ρυθμιζόμενος διαδικτυακός τζόγος στις επιχειρήσεις της χώρας.

Η Betsson και η Hacksaw Gaming διπλασιάζουν τη συμμαχία τους με το λανσάρισμα στην Ισπανία

Επίσης, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα νέο λογαριασμό για το λογαριασμό της.., Betsson Group ελπίζει να επωφεληθεί από μια σοβαρή ένεση περιεχομένου που θα εδραιώσει την ιδιότητά της ως κορυφαία εταιρεία στη χώρα, σε συνδυασμό με μερικές από τις καλύτερες επιλογές τυχερών παιχνιδιών, οδηγώντας στη συνήθη αύξηση της δέσμευσης και της αφοσίωσης των παικτών.

Τόσο η Betsson Group όσο και η Hacksaw Gaming είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν να εξασφαλίζουν ηγετικές θέσεις σε μια πολλά υποσχόμενη αλλά δύσκολη αγορά. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται και σε άλλες αγορές.

Η Hacksaw έχει βοηθήσει την Betsson να εδραιώσει τις θέσεις της σε μέρη όπως Κροατία και Λιθουανία στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες, και οι δύο εταίροι είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν μια υγιή συνεργασία και σε άλλες αγορές.

Betsson Ισπανία Διευθυντής Καζίνο Laura Sanchez χάρηκε που είδε αυτόν τον αξιόπιστο συνεργάτη να εντάσσεται στις τάξεις των προμηθευτών του φορέα εκμετάλλευσης.

“Συναρπαστικά νέα – είμαστε τώρα online με τα φοβερά παιχνίδια της Hacksaw Gaming. Ο στόχος μας είναι απλός: να προσφέρουμε στους πιστούς πελάτες μας πολλά νέα δροσερά παιχνίδια, και αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό. Sanchez. Η συμφωνία περιεχομένου σηματοδοτεί επίσης την 60ή επέτειο της Betsson.e γενέθλια.

Διευθύνων Σύμβουλος της Hacksaw Gaming Marcus Cordes χαιρέτισε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Betsson και να εδραιώσει την εταιρεία σε τοπικό επίπεδο ως έναν από τους προμηθευτές στους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται συνεχώς.

Η Hacksaw Gaming έχει επίσης επεκταθεί προς τα δυτικά, συνάπτοντας συνεργασία με την Betplay στην Κολομβία τον Οκτώβριο, και αναπτύσσοντας τα βραβευμένα και αγαπημένα στους παίκτες παιχνίδια της ενόψει του ανταγωνισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καταζητείται νεκρός ή ένα άγριο, Η ομάδα του χάουςή Stack’em.

Ο προμηθευτής έχει επίσης εδραιωθεί σταθερά στις ΗΠΑ χάρη στην άδεια που εξασφάλισε στο Νιου Τζέρσεϊ τον Νοέμβριο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Hacksaw Gaming ανακοίνωσε επίσης ότι αξιοποιεί την άδεια αυτή μέσω μιας συνεργασίας περιεχομένου με την DraftKings στην πολιτεία Garden. Το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για το τέλος του τριμήνου, δήλωσε πρόσφατα η εταιρεία.