Η Enteractive συνεργάζεται με την Spinwise.com για την αφοσίωση και τη δέσμευση

Η συνεργασία αφορά την Spinwise, έναν καθιερωμένο φορέα εκμετάλλευσης με πολυάριθμα εμπορικά σήματα σε διάφορες δικαιοδοσίες. Η Enteractive θα συνδράμει την Spinwise και θα τη βοηθήσει να επανενεργοποιήσει και να δεσμεύσει καλύτερα τους παίκτες και τους αδρανείς λογαριασμούς.

Βοηθώντας τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών για τον φορέα εκμετάλλευσης και τα εμπορικά σήματά του, αξιοποιώντας την υπάρχουσα βάση χρηστών. Διευθύνων Σύμβουλος της Spinwise.com Peter Kovisars χαιρέτισε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Enteractive και να επιδιώξει την επαναπροσέγγιση των παικτών, φέρνοντας πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για το εμπορικό σήμα, καθώς και για τους παίκτες.

Ο Kovisars εξήγησε ότι η εταιρεία και η μάρκα της χρειάζονταν μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση για την ανανέωση της ψυχαγωγίας και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. “Η Enteractive θα στοχεύσει σε τμήματα του κοινού που έχουμε δει ότι ανταποκρίνονται καλύτερα σε μια πιο άμεση και προσωπική δέσμευση”, δήλωσε ο Kovisars. εξήγησε το στέλεχος.

Διευθύνων Σύμβουλος της Enteractive Andrew Foster χαιρέτισε επίσης την εξέλιξη και δήλωσε ότι η εταιρεία του έχει συνηθίσει να συνεργάζεται με διεθνείς πελάτες, γεγονός που της έχει επιτρέψει να επιτύχει επιτυχία και αποτελέσματα για τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης. Ο κ. Foster πρόσθεσε:

Βλέπουν το ανεκμετάλλευτο δυναμικό των ανενεργών λογαριασμών παικτών και η Enteractive διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό τεχνολογίας και παραγόντων επανενεργοποίησης για να κάνει σημαντική διαφορά στα έσοδα των ενεργών παικτών.

Αν και σχετικά νεοεισερχόμενη στον συγκεκριμένο τομέα, η Enteractive έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους τελευταίους μήνες, καθώς η εταιρεία έχει καταφέρει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ολόκληρο τον κλάδο και για μια σειρά εμπορικών σημάτων. Οι πρώτες προσπάθειες της Enteractive στον τομέα της επανενεργοποίησης και της δέσμευσης ήταν με την Winnerz, μια μάρκα iGaming, και η εκστρατεία απέφερε σημαντικά αποτελέσματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η Enteractive φέρνει δεκαετή εμπειρία επανενεργοποίησης στα τυχερά παιχνίδια

Η Enteractive επαναδραστηριοποιεί και εργάζεται για τη διατήρηση της βάσης των παικτών εδώ και 12 χρόνια και έχει μεταφέρει δεόντως τη δεκαετή εμπειρία της στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, αποδίδοντας καρπούς σε διάφορες μάρκες. Με την Spinwise.com να είναι η τελευταία που ξεκινάει ένα παρόμοιο ταξίδι, τόσο η εταιρεία όσο και η Enteractive είναι σίγουροι για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της συνεργασίας τους.

Προηγουμένως, η Enteractive συνεργάστηκε με την Coolbet, μια άλλη μεγάλη και σεβαστή μάρκα, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της παρουσίας της στη Λατινική Αμερική και να βελτιώσει τη δέσμευση και τη διατήρηση του τοπικού κοινού της στην περιοχή.