Η Greentube ενισχύει την παρουσία της στο Βέλγιο μέσω της συνεργασίας της με την Betway

Η Greentube διπλασιάζει την παρουσία της στο Βέλγιο με τη συνεργασία της με την Betway. Βέλγιο χάρη σε μια νέα συνεργασία περιεχομένου με τον μακροχρόνιο παγκόσμιο συνεργάτη του προμηθευτή, Betway. Χάρη σε αυτή την ειδική συμφωνία, το χαρτοφυλάκιο της Greentube θα αναπτύσσεται πλέον με τους μεγαλύτερους παίκτες στο iGaming και το αθλητικό στοίχημα. brands στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η Greentube συνεχίζει τη συνεργασία της με την Betway στο Βέλγιο

Μεταξύ των παιχνιδιών που φέρνει η Greentube είναι τίτλοι επιλογής όπως τα Hot Cubes, Book of Ra και Starliner. Και τα τρία παιχνίδια έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην αγορά και διεθνώς και θα δώσουν στην Betway μεγαλύτερο μερίδιο στο προσοδοφόρο βελγικό τοπίο του iGaming.

Η Betway χρησιμοποίησε την πλατφόρμα συγκέντρωσης iForium για να διευκολύνει την ενσωμάτωση αυτού του περιεχομένου και να διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους τίτλους της πλατφόρμας.

Greentube sales &;amp; key account manager Jordan Wall εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία που του δόθηκε να δει τα παιχνίδια της εταιρείας να τίθενται σε απευθείας σύνδεση με έναν άλλο αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη, όπως η Betway στο Βέλγιο. Ο Wall πρόσθεσε: “Η Wall είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

Πιστεύουμε ότι η αγορά θα ανταποκριθεί θετικά στην επιλογή της ψυχαγωγίας που προσφέρουμε, ενισχύοντας την παρουσία μας σε αυτή τη βασική ρυθμιζόμενη αγορά.

Greentube sales &;amp; key account manager Jordan Wall

Διευθύνων Σύμβουλος της Betway Anthony Werkman χαιρέτισε επίσης την ευκαιρία. Είπε ότι η Greentube είναι πράγματι ένας κορυφαίος και παγκόσμιας κλάσης πάροχος περιεχομένου τυχερών παιχνιδιών και ότι ο προμηθευτής αυτός θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Greentube στη χώρα.

Οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο συναρπαστικά, δίκαια, ασφαλή και υπεύθυνα τυχερά παιχνίδια. Η Greentube έχει επεκτείνει ταχέως την προσφορά και την εμβέλεια των προϊόντων της με αναπτύξεις σε διάφορες χώρες.

Η Greentube διπλασιάζει τη διεθνή ανάπτυξή της

Αλλού στην Ευρώπη, η εταιρεία διαπραγματεύτηκε μια νέα συνεργασία με την bet365 και ανέπτυξε περιεχόμενο με τις ολλανδικές δραστηριότητες της ιστοσελίδας. Εκτός Ευρώπης, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Rush Street Interactive και την BetRivers για να φέρει το ειδικό περιεχόμενό της στο Οντάριο και το Μίσιγκαν. Η Greentube έχει δεσμευτεί να διατηρήσει τον ρυθμό ανάπτυξής της σε όλες τις δικαιοδοσίες στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ η εταιρεία θα διερευνήσει και άλλες αγορές στο μέλλον.

Εν τω μεταξύ, η Betway ενίσχυσε τη δική της δέσμευση για δίκαιο παιχνίδι. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεσμεύεται να συμμορφωθεί με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές της EGBA για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος στην Ευρώπη.