Η Interblock αγοράζει τα ETG της Aruze Gaming America

Interblock επιβεβαίωσε ότι αγοράζει ηλεκτρονικά επιτραπέζια παιχνίδια (ETG). Η εταιρεία, η οποία αναπτύσσει προϊόντα για τον κλάδο του iGaming, θα ενισχύσει τη δική της προσφορά σε αυτόν τον κάθετο τομέα αποκτώντας τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της Aruze Gaming America.

Η ETG de l’Aruze αλλάζει χέρια

Η Interblock προχωρά με αυτοπεποίθηση και στον κάθετο τομέα, καθώς η εταιρεία αποκτά τη σειρά προϊόντων ETG και πρόκειται να αυξήσει το εργατικό δυναμικό της σε πάνω από 700 υπαλλήλους παγκοσμίως. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας και την ακριβή φύση της εξαγοράς θα ανακοινωθούν σύντομα. Σχολιάζοντας την πρόσφατη αυτή εξέλιξη, ο διευθύνων σύμβουλος της Interblock Global δήλωσε John Connelly πρόσθεσε αυτό:

Η εξαγορά της Aruze δημιουργεί ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων συνεργειών που σκοπεύουμε να διαθέσουμε στην αγορά πριν από το τέλος του τρέχοντος ημερολογιακού έτους.

Διευθύνων Σύμβουλος της Interblock Global John Connelly

Το στέλεχος δήλωσε ότι η εταιρεία του ήταν ευχαριστημένη που αγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία από την Aruze Gaming, καθώς της επέτρεψε να διαφοροποιήσει σημαντικά και να επεκτείνει την προσφορά της. Η εξαγορά αυτή αποτελεί μια ευκαιρία για την εταιρεία να προσφέρει μια σειρά από τυχερά παιχνίδια. Ευρύτερη γκάμα παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, καινοτόμες λύσεις παιχνιδιών στην αξιόλογους συνεργάτες.

Η Interblock έχει δεσμευτεί να προσφέρει συναρπαστικές λύσεις τυχερών παιχνιδιών τόσο στον επίγειο όσο και στον διαδικτυακό τομέα και η εξαγορά των περιουσιακών στοιχείων της Aruze Gaming America ETG είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της μετάβασης των περιουσιακών στοιχείων, η Interblock αναμένει να συνεχίσει τις δραστηριότητές της κανονικά, χωρίς διακοπή στην ανάπτυξη ή την παράδοση. Η Aruze Gaming America αναμένεται επίσης να απολύσει 100 υπαλλήλους στο πλαίσιο της πώλησης των περιουσιακών της στοιχείων.