Η Kaizen εγκαινιάζει περισσότερα παιχνίδια 7777 στο Betano

Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Kaizen Gamingκαι το Betano Bulgaria μάρκα. Η Betano είναι ένα καθιερωμένο όνομα, όχι μόνο στην υγειονομική περίθαλψη, αλλά και στην εκπαίδευση. Βουλγαρίααλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς η ιστοσελίδα προσφέρει ένα μείγμα εμπειριών αθλητικού στοιχήματος και iGaming σε όλη την Ευρώπη.

Η Betano λαμβάνει ένεση περιεχομένου για τη βουλγαρική αγορά

Οι Βούλγαροι παίκτες μπορούν τώρα να απολαύσουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια από την Betano, χάρη στην 7777 gaming. Ο πάροχος έχει περισσότερα 100 τίτλους για να προσφέρουν στους παίκτες, με δημοφιλείς επιλογές όπως Mr Luck Club, Μαργαριτάρια της Αιγύπτου, Zeus Questκαι πολλά άλλα.

Η εταιρική σχέση χαιρετίστηκε και από τους δύο Kaizen Group και 7777 gaming, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μακροχρόνια συνεργασία σε πολλές άλλες αγορές, και το δίδυμο σχεδιάζει να επεκταθεί στο εξωτερικό. Βραζιλία, Χιλή, Περού, Ρουμανία, Εκουαδόρκαι άλλοι.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ένα τόσο διάσημο όνομα στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στο δίκτυο των συνεργατών μας”. 7777 gaming CCO Elena Shaterova μίλησε για τη σημασία αυτής της νέας ευκαιρίας και τη στενή σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών.

Kaizen Group casino partnerships account manager Παναγιώτης Κρητικάκης χαιρέτισε επίσης τη συνεργασία και δήλωσε ότι η εταιρεία δεσμεύεται να αυξάνει συνεχώς την τοπική της παρουσία και να βρίσκει νέους τρόπους για να εμπλακεί με το κοινό στις υπάρχουσες αγορές. Ο Κρητικάκης επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία ήταν πολύ ικανοποιημένη που είδε τη συμμαχία της με το 7777 gaming να παίρνει μια νέα στροφή προς το καλύτερο, με τους παίκτες να είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν, σημείωσε ο Κρητικάκης.

Η Kaizen και η 7777 gaming συνεχίζουν τη στενή συνεργασία τους

Η Kaizen Gaming είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών. Διαθέτει ήδη δύο εμπορικά σήματα σε 13 χώρες, μεταξύ των οποίων Betano και Stoiximan. Οι αγορές της Kaizen περιλαμβάνουν την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, το Περού, το Οντάριο του Καναδά, τη Βουλγαρία και πολλές άλλες. Η 7777 gaming έχει εν τω μεταξύ επιταχύνει το ρυθμό παραγωγής των δικών της παιχνιδιών με τίτλους όπως Sea of Treasure, Junn, Bucks Detective, Cash 100 και πολλά άλλα.

Η 7777 gaming επεκτείνει επίσης το αποτύπωμά της στα Βαλκάνια με σταθερό ρυθμό, με την εταιρεία να προμηθεύει πρόσφατα το πλήρες χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της στη NetBet στη Ρουμανία. Ομοίως, η Betano έχει ενισχύσει τη βιβλιοθήκη της στο iGaming και τα αθλητικά στοιχήματα, εισάγοντας πρόσφατα παιχνίδια από την BetGames και το προϊόν Twain Sport της τελευταίας.