Η Lucky Bucks κατηγορεί πρώην στελέχη της για συμμετοχή σε απάτη ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων

ARC Gaming and Technologiesπαλαιότερα γνωστή ως Lucky Bucksκατέθεσε αγωγή αγωγή RICO κατά των πρώην διευθυντών της, κατηγορώντας τους ότι ενορχήστρωσαν ένα τεράστιο σχέδιο απάτης που φέρεται να επέτρεψε την υπεξαίρεση σχεδόν 200 εκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας πριν από την πτώχευσή της.

Νομική αγωγή αποκαλύπτει φερόμενη συστηματική λεηλασία της Lucky Bucks από πρώην στελέχη

Η νομική αγωγή, που ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίου, υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενοι συμμετείχαν σε μια διαδικασία συστηματικής λεηλασίας των Lucky Bucks από πρώην στελέχη. Συστηματική λεηλασία των Lucky Bucksμε την εκτροπή κεφαλαίων μέσω διαφόρων παράνομων μέσων. Lucky Bucksσημαντικός παίκτης στον κλάδο των παιγνιομηχανημάτων στη Γεωργία, υπέβαλε αίτηση χορήγησης άδειας κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κεφάλαιο 11 του νόμου περί πτώχευσης τον Ιούνιο του 2023, επικαλούμενη τον αυξημένο ανταγωνισμό και τις ρυθμιστικές πιέσεις.

ARC Gaming and Technologies αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή Anil Damani, Tony Kassamκαι Imran Aliενορχήστρωσε ένα πολύπλοκο σχέδιο που περιλάμβανε δόλιες συναλλαγές, υπεξαίρεση εμπορικών μυστικών και παραβίαση των υποχρεώσεων εμπιστοσύνης.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι τα πρώην στελέχη χρησιμοποίησαν εταιρείες βιτρίνας και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις υπό τον έλεγχό τους για να καταχραστούν συμβάσεις και περιουσιακά στοιχεία της Lucky Bucks.

Η εταιρεία κατηγορεί τον Damani και τους συνεργάτες του ότι δανείστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από τους δανειστές και στη συνέχεια μοίρασαν το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων μεταξύ τους. Η καταγγελία περιγράφει επίσης περιπτώσεις μεταπώλησης συμβολαίων πελατών στην Lucky Bucks σε φουσκωμένες τιμές και αφαίρεσης σειριακών αριθμών από μηχανήματα πριν από την πώλησή τους σε διαφορετικές πολιτείες.

Η ARC Gaming προσπαθεί να εξιλεωθεί μετά τον θρίαμβο της αναδιάρθρωσης

Η δικαστική προσφυγή έγινε μετά από μια ενδελεχή έρευνα από επαγγελματίες του κλάδου που θα προσληφθούν από τους νέους μετόχους τον Σεπτέμβριο του 2023 για να επανεξετάσουν τις δραστηριότητες της Lucky Bucks. Οι εγκληματολογικοί ερευνητές και οι αναλύσεις υποθέσεων δικαστικών διαφορών, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις εργαζομένων, συνέβαλαν στην υποβολή της επίσημης καταγγελίας.

Παρά το Η Lucky Bucks θα βγει επιτυχώς από το κεφάλαιο 11 της πτώχευσης τον Οκτώβριο του 2023Η ARC Gaming and Technologies είναι αποφασισμένη να θέσει τα πρώην στελέχη της προ των ευθυνών τους για τις φερόμενες εγκληματικές τους δραστηριότητες. Η εταιρεία στοχεύει στην ανάκτηση κλεμμένων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων 200 εκατομμυρίων δολαρίων που περιγράφει ως “δόλια και παράνομα μερίσματα”.

Anil Damaniιδρυτής και πρώην ιδιοκτήτης, αρνείται όλους τους ισχυρισμούςδηλώνοντας ότι οι καταγγελίες είναι αβάσιμες και επιπόλαιες. Οι δικηγόροι του κ. Damani λένε ότι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και στυλοβάτης της κοινότητας, και είναι βέβαιοι ότι μπορούν να νικήσουν τις καταγγελίες στο δικαστήριο.

Καθώς εκτυλίσσεται η δικαστική διαδικασία, ARC Gaming and Technologies παραμένει επικεντρωμένη στο μέλλον της, έχοντας ολοκληρώσει μια επιτυχή διαδικασία αναδιάρθρωσης και έχει τοποθετηθεί ως σημαντικός ανταγωνιστής στον τομέα των κερματοδέκτη ψυχαγωγικών μηχανημάτων στη Γεωργία. Η εταιρεία είναι έτοιμη να ανακοινώσει νέους διορισμούς για καίριες διοικητικές θέσεις, εξασφαλίζοντας μια αφοσιωμένη διοικητική ομάδα που δεσμεύεται για υπεύθυνη διακυβέρνηση και ανάπτυξη.