Η QTech Games καλωσορίζει το χαρτοφυλάκιο Crash Game της Onlyplay για να ενισχύσει το αποτύπωμα περιεχομένου της

Κατά συνέπεια, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα εταιρεία που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας της, QTech Games θα ενισχύσει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που είναι διαθέσιμη στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης με την εισαγωγή τίτλων συμβατών με κρυπτογράφηση από την Onlyplay, η οποία έχει αποκτήσει φήμη για τη δημιουργία ισχυρών κουλοχέρηδων, παιχνιδιών με γρήγορο ρυθμό και παιχνιδιών συντριβής που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή σε όλο τον κλάδο.

Διαφοροποίηση μέσω out-of-the-box παιχνιδιών

Συγκεκριμένοι κάθετοι τομείς στους οποίους η Onlyplay έχει διαπρέψει περιλαμβάνουν κουλοχέρηδες, παιχνίδια άμεσης νίκης, λοταρίες και κυρίως παιχνίδια συντριβής. Μεταξύ των παιχνιδιών στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες μέσω της QTech Games περιλαμβάνονται τίτλοι όπως Hot & Spicy, Τυχερές δεξαμενές, Limbo Cat, Jack Potter Deluxe, Crystal Cascadaκαι Μαχητήςως μέρος ενός συνεχώς διευρυνόμενου χαρτοφυλακίου.

Η QTech Games είναι επίσης ευτυχής που βλέπει αυτή την ευκαιρία να υλοποιείται, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να εδραιώσει την ηγετική της θέση ως αποθετήριο εξαιρετικά πρωτότυπων, θεματικών και καινοτόμων παιχνιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασιατική αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Σχολιάζοντας αυτή την τελευταία συνεργασία, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Daniel Long, δήλωσε ότι η ενσωμάτωση του premium περιεχομένου της Onlyplay αποτελεί μια τεράστια επιτυχία.

“Μαζί θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη και να διαμορφώνουμε μια τοπική εμπειρία για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αποδώσουν αυτά τα παιχνίδια σε μια σειρά από ανεκμετάλλευτες αγορές που, σε πολλές περιπτώσεις, αποτελούν νέα εδάφη για την Onlyplay”. Σχολιάστηκε εκτενώς.

Διευθύνων Σύμβουλος της Onlyplay Christina Muratkina εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμαχία μεταξύ των δύο εταιρειών. Μίλησε για την ποιότητα των προϊόντων της Onlyplay και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν μια προηγμένη τεχνολογική στοίβα και συναρπαστικά γραφικά για να δημιουργήσουν εμπειρίες προσαρμοσμένες σε ένα σύγχρονο κοινό.

Φιλικοί προς τα κινητά και πιστοποιημένοι με RNG, οι τίτλοι που παρέχει η Onlyplay είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αγορά και περιοχή και να προωθήσουν τη δέσμευση και τη διατήρηση των συνεργατών. Η QTech έχει συνάψει παρόμοιες συνεργασίες τους τελευταίους μήνες, προσφέροντας ισχυρή διαφοροποίηση στο χαρτοφυλάκιό της.

Η QTech Games συνεχίζει να βασίζεται σε ισχυρές συνεργασίες

Μια άλλη παρόμοια συμμαχία έχει δημιουργηθεί με την Galaxsys, μια εταιρεία που επίσης επικεντρώνεται στη δημιουργία out-of-the-box εμπειριών που εισάγουν νέους μηχανισμούς παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του skill-based gameplay.

Η QTech φρόντισε επίσης να συνεργαστεί στενά με την Turbo Games, μια εταιρεία γνωστή για τη ναυαρχίδα της CrashX και το Rocket X. Η Turbo Games έχει δημιουργήσει τίτλους ειδικά σχεδιασμένους για καινοτόμους και προνοητικούς φορείς εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προωθούν και υιοθετούν ψηφιακές λύσεις πληρωμών, όπως τα κρυπτονομίσματα.

Αυτή η συνεργασία ακολουθεί παρόμοιες συμφωνίες με Vivo Gaming και Ad Lunamη οποία επέτρεψε στην QTech Games να εδραιώσει τη φήμη της ως ο προτιμώμενος προμηθευτής παιχνιδιών στην ασιατική αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.