Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα: Η ενδεκάδα (12/12) – Champions League

Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα προεπισκόπηση

Οι Red Bulls είναι τρίτοι στον όμιλο D. με τέσσερις βαθμούς από τους 15 δυνατούςs. Ήδη στερημένοι από την πιθανότητα πρόκρισης στους 16 λόγω της μεγάλης διαφοράς που τους χωρίζει από την Ίντερ και την Ρεάλ ΣοσιεδάδΗ Σάλτσμπουργκ θα επιδιώξει να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Σάλτσμπουργκ Gerhard Struber a τρία τέρματα σημειώθηκαν και πέντε παραχωρήθηκαν σε πέντε αγώνες του Champions League. Στον τελευταίο της αγώνα με την Μπενφίκα, πέτυχε δύο γκολ και δεν δέχθηκε κανένα.

Για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλτσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Estadio Municipal de Anoeta.

Η Μπενφίκα, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην τελευταία θέση του Δ’ ομίλου με μόλις έναν βαθμό. Οι κακές της εμφανίσεις της έχουν αφήσει μόνο μία πιθανότητα να παλέψει για μια θέση στο Europa League. Ωστόσο, χρειάζεται ένα θαύμα για να φτάσει στο Europa League και πρέπει να κερδίσει τη Σάλτσμπουργκ. με διαφορά τουλάχιστον πέντε τερμάτων.

O Glorioso marked τέσσερα γκολ και δέκα δεκτά σε μόλις πέντε παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε αυτή τη διοργάνωση, η Μπενφίκα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει δεχθεί τέσσερα.

Αυτή η μονομαχία υπόσχεται να είναι έντονη και ισορροπημένη, με διακύβευμα την πρόκριση στο Europa League. Η Σάλτσμπουργκ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης ακόμα και αν χάσει, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ωστόσο, οι αποδόσεις είναι για διπλή ευκαιρία της Σάλτσμπουργκ και για περισσότερα από 2,5 γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα

Ο Gerhard Struber θα χρησιμοποιούσε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτοχοι Alexander Schlager- Amar Dedic, Kamil Piatkowski, Strahinja Pavlovic, Andreas Ulmer- Mads Bidstrup, Nicolas Capaldo- Luka Sucic, Nene Dorgeles, Oscar Gloukh- Petar Ratkov.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Aleksa Terzic, Bryan Okoh, Lukas Wallner, Maurits Kjaergaard, Oumar Solet.

Ο Ρότζερ Σμιντ θα ξεκινούσε επίσης με σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτοχοι Anatolii Trubin, Fredrik Aursnes, Tomás Araújo, Nicolás Otamendi, Morato, Florentino Luís, Joao Neves, Ángel Di María, Rafa Silva, Joao Mário, Casper Tengstedt.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Alexander Bah; David Neres.

Αναστολή: Antonio Silva.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League