Το Mohegan INSPIRE κατατάσσεται ως ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Το Mohegan στο Mohegan της Νότιας Κορέας, το Mohegan INSPIRE Entertainment Resort, τιμήθηκε με ένα σημαντικό βραβείο αριστείας. ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Η κατάταξη αυτή ακολουθεί πλήρη αξιολόγηση της εγκατάστασης από το Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης (IRD). Κορεατικό σύστημα αξιολόγησης ξενοδοχείων της Ένωσης Τουρισμού της Κορέας.

Η βαθμολογία των πέντε αστέρων αντικατοπτρίζει την αριστεία του ξενοδοχείου και των εγκαταστάσεών του και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του Mohegan να παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στην υπέροχη τοποθεσία του Yeongjong Island στο Incheon και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντανακλά την ομορφιά του περιβάλλοντός του. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις πύργους με διαφορετικά θέματα: Forest Tower, Sun Tower και Ocean Tower. Το συγκρότημα διαθέτει μια σειρά από 1.275 δωμάτιαπου κυμαίνονται από πολυτελή καταλύματα μέχρι εξωφρενικές σουίτες βίλας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν διάφορα σαλόνια, υπηρεσίες σπα, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα.

Εκτός από τη δυνατότητα χαλάρωσης των επισκεπτών, το Mohegan Inspire προσφέρει επίσης μια ποικιλία εστιατορίων και μπαρ, όπως τα Minagi, Hong Pan, Brasserie 1783, Garden Farm Café, Chef’s Kitchen, Aurora Bar και Horizon Lounge, καθώς και το πρώτο Michael Jordan Steak House της Ευρασίας και το MJ23 Sports Bar & Grill.

Η Mohegan στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της ασυναγώνιστες εμπειρίες

Ray Pineaultγενικός διευθυντής του Mohegan, σχολίασε την κατάταξη πέντε αστέρων, χαρακτηρίζοντάς την απόδειξη της “αδιάκοπης επιδίωξης της αριστείας” της ομάδας του.

Αυτό το ορόσημο αντανακλά τη δέσμευση της ομάδας μας στα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου και ενισχύει τη θέση μας ως ηγέτη στην παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας και φιλοξενίας.

Ray Pineault, Διευθύνων Σύμβουλος, Mohegan

Πρόεδρος του Mohegan INSPIRE, Chen Siσχολίασε επίσης την υπόθεση και δήλωσε ευτυχής που οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πέτυχαν αυτή τη διακεκριμένη βαθμολογία. Ευχαρίστησε την ομάδα του για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος και για τη σκληρή δουλειά τους σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των εγκαταστάσεων, της φιλοξενίας και των λειτουργιών.

Τι απίστευτη δυναμική καθώς μπαίνουμε σε αυτό το πρώτο τρίμηνο γιορτάζοντας το άνοιγμα του καζίνο – έτσι το Mohegan θέτει συνεχώς τα πρότυπα για ολοκληρωμένα θέρετρα που δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες.

Chen Si, Πρόεδρος, Mohegan INSPIRE

Η Mohegan INSPIRE πρόκειται να ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία των εγκαταστάσεων της φάσης 1Α μέχρι τα μέσα του έτους. Το INSPIRE Mall θα ανοίξει στις αρχές του 2024, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα ζωντανό πολιτιστικό κέντρο. Την άνοιξη, το INSPIRE πρόκειται επίσης να παρουσιάσει έναν υπαίθριο βιωματικό χώρο.