Το Push Gaming κερδίζει για άλλη μια φορά τον Μάιο του 2023 τον πιο δημοφιλή κουλοχέρη της κατηγορίας 2 με τις περισσότερες παρακολουθήσεις και streaming.

Push Gaming κέρδισε το βραβείο του GamblingNews στην κατηγορία Βραβείο για τον πιο παρακολουθούμενο και μεταδιδόμενο κουλοχέρη για το Μάιος στο Κατηγορία Tier 2 για δεύτερη φορά φέτος, ξεπερνώντας το αποτέλεσμα που είχε επιτευχθεί τον Φεβρουάριο, όταν η εταιρεία έλαβε αυτή τη διάκριση για πρώτη φορά.

Το στούντιο κέρδισε με Ρετρό ταινίεςένα εξαιρετικά ευμετάβλητο φρουτάκι με bonus buys και RTP έως και 96,47%. Το παιχνίδι προσφέρει μέγιστη αποπληρωμή 10.000 φορές το ποντάρισμα του παίκτη και έχει γίνει trend στις πλατφόρμες streaming καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, αποτελώντας τον τίτλο με τις περισσότερες ροές και παρακολουθήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Το Retro Tapes κατείχε επίσης τον τίτλο τον Φεβρουάριο, καθιστώντας το ένα από τα πιο ανταγωνιστικά νέα φρουτάκια στον κλάδο και προσφέροντας στους παίκτες έναν τρόπο να ξεφύγουν από το παραδοσιακό καλούπι των κουλοχέρηδων και να βιώσουν το παιχνίδι με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Το ίδιο το παιχνίδι διαθέτει πολλαπλασιαστές Wild, μαγνητικές και επιπλέον περιστροφές, άμεσα έπαθλα και πολλά άλλα. Βρίσκεται στην κορυφή των λιστών ροής με βάση τα δεδομένα της Casinolytics.

Push Gaming COO Winston Lee και ανώτερος παραγωγός του Push Gaming Amit Samji συναντήθηκε με τον επικεφαλής συνεργασιών του GamblingNews, Pras Sri, ο οποίος ήταν στην ευχάριστη θέση να παραδώσει το τρόπαιο στην Push Gaming και να συγχαρεί την εταιρεία για τη συνεχή επιτυχία της στους streamers, τους παίκτες και τους οπαδούς.